Previous
Next

Ballonger Orange Röda Halloween 24-pack

64,00 kr

24st snygga ballonger i färgerna rött och orange. Fantastiskt fina att hänga upp och dekorera med till kalaset eller maskeraden.

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Orange Röda Halloween 24-pack är det perfekta tillskottet till dina temafester och Halloweenfiranden. Dessa färgglada ballonger kommer att ge en härlig dekoration till din festlokal och skapa en livlig och rolig atmosfär.


Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Orange, röd
Material: Naturlig latex
Tema: Halloween, födelsedag
Produkttyp: Latexballonger
Biologiskt nedbrytbara.
Går bra att fylla med luft eller helium (Vill du att de skall flyga krävs helium).


Tillverkade av högkvalitativt latexmaterial är dessa ballonger hållbara och snälla för miljön, vilket gör att du kan njuta av festligheterna med gott samvete. Deras ljusa och levande färger, i rött och orange, kommer definitivt att öka festens glädje och lägga till en festlig touch.

Att blåsa upp ballongerna är enkelt och smidigt. De är lätta att blåsa upp med antingen luft eller helium och kan snabbt fylla din festlokal med färg och glädje. Dessutom är dessa ballonger säkra för barn, då de tillverkas av säkra och icke-giftiga material.

Dessa mångsidiga ballonger kan användas för en mängd olika applikationer. Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedag, en studentfest eller en babyshower, kommer dessa ballonger att vara en perfekt dekoration för att skapa en festlig och minnesvärd atmosfär. Du kan dekorera taket, göra en ballongbåge eller använda dem tillsammans med konfetti för att skapa en extra festlig touch.

Sammanfattningsvis är Ballonger Orange Röda Halloween 24-pack ett fantastiskt val för alla festdekorationer. Deras ljusa och levande färger, hållbarhet och säkerhet för barn gör dem till en idealisk dekoration för temafester och Halloweenfirande. Dekorera med dessa ballonger och skapa en festlig och minnesvärd atmosfär som kommer att imponera på dina gäster.

BALLONGER FÖR TEMAFESTER OCH HALLOWEEN: Dessa fantastiska ballonger i strålande rött och glödande orange kommer verkligen att sätta rätt stämning på temafester och Halloweenfiranden! Med dessa ballonger kan du skapa en helt magisk atmosfär.

HÅLLBARA BIOLOGISKT NEDBRYTBARA BALLONGER: Du kan njuta av festligheterna med gott samvete, eftersom dessa ballonger är bra för både dig och vår vackra planet!

BALLONGER SOM ÄR LÄTTA ATT BLÅSA UPP: Dessa ballonger är lätta att blåsa upp och är därför perfekta för att snabbt dekorera din festlokal. Du kan enkelt fylla dem med luft eller helium och se hur de förvandlar hela rummet på nolltid.

SÄKRA GIFTFRIA OCH LABBTESTADE BALLONGER: Våra ballonger är noggrant tillverkade av säkra och icke-giftiga material. Du kan fira barnkalas och babyshower utan oro, då våra ballonger är speciellt utformade med barnens bästa i åtanke.

MÅNGSIDIGA APPLIKATIONER, PASSAR ALLA FESTER: De är så mångsidiga och kan användas för att dekorera bröllop, födelsedagar, studentfester och massor av andra festliga tillfällen. Sprid glädje och skapa en minnesvärd atmosfär med dessa ballonger.