Grattis Ballongmix Studenten Födelsedag

99,00 kr
4.5/5
Är det dags att sprida lite extra glädje i familjen? Kanske närmar sig en speciell födelsedag, studenten, examen eller  ett firande av någons fantastiska prestation, eller kanske bara ett kalas som blir det där lilla extra för barnen.
Vi har den perfekta produkten för att lysa upp festen – vårt ballongarrangemang som kombinerar färgglada gula och blå latexballonger och en folieballong med texten 'Grattis'!
Tänk dig hur barnens ögon kommer att tindra när de ser dessa ballonger sväva i luften, bildande en drömsk svärm av färger och glans.
Detta ballongarrangemang är konstruerat med tanke på hållbarhet och säkerhet så att festen kan fortsätta längre utan att oroa sig för ballonger som tappar luft eller poppar för tidigt.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Letar du efter det där lilla extra för familjekalaset eller när det är dags för studentfirande? Jag tror att vi har precis vad du behöver för att skapa en festlig stämning i ett nafs! Jag vill presentera vår ballongkombination som består av gula och blå latexballonger plus en glittrande folieballong med ett stort "Grattis" tryckt på.


Produktdetaljer:
Antal: 1 set (10 gula, 10 blå och 1 folieballong)
Mått: Latexballonger 30 cm, folieballong 46 cm
Färg: Gul, blå
Material: Latex, folie
Tema: Årsdag, Födelsedag, Student Examen
Produkttyp: Ballonger
Går bra att fylla med luft eller helium (vill du att de skall flyga krävs helium).  Denna ballongmix är superlätt att arbeta med och kommer garanterat att piffa upp vilket partyrum som helst.

Det bästa? Du får ett set med ballonger som är perfekta för att färgmatcha med temat för din fest eller att blanda upp för ett mer lekfullt uttryck.

I setet ingår 10 blå latexballonger och 10 gula latexballonger samt en specialdesignad folieballong med ett glittrande "Grattis". Monteringen av ballongerna är enkel. De kan blåsas upp med både helium och luft, beroende på om du vill att de ska sväva eller hängas upp. Om du använder helium kan du enkelt skapa en flytande skulptur av ballonger för att välkomna gästerna redan vid dörren.

Även för de som väljer att fylla ballongerna med luft finns det mängder av kreativa sätt att dekorera med dem.

Du kan till exempel skapa grupper av ballonger runt om i festlokalen eller använd dem för att lyfta fram en särskild del av rummet, som presentbordet eller buffébordet.

Varje latexballong är av hög kvalitet och har en diameter på ungefär 30 centimeter när de är uppblåsta, vilket är den perfekta storleken för att skapa rätt visuell effekt utan att ta över rummet.
Folieballongen är ännu mer iögonfallande, och kan fungera som den centrala dekorationen för din sammankomst. För att komplettera dekorationen kan du lägga till matchande band eller snören för att knyta fast ballongerna, eller kanske till och med lägga till ytterligare folieballonger med bokstäver för att skriva ut namnet på födelsedagsbarnet eller studenten.GRATTIS BALLONGKOMBINATION MED GULA OCH BLÅ BALLONGER - Ballongkombinationen innehåller gula och blå latexballonger samt en folieballong med "Grattis"

BALLONGSET FÖR FAMILJEKALAS & STUDENTFIRANDEN - Setet består av 20 latexballonger och 1 större folieballong, lämpligt för familjekalas och studentfiranden

FYLL BALLONGERNA MED HELIUM ELLER LUFT - Ballongerna kan fyllas med luft eller helium för att antingen sväva eller hängas upp

SKAPA FESTLIG ATMOSFÄR MED BALLONGER - Latexballongerna är 30 cm i diameter och folieballongen är 46 cm, passande för att skapa en festlig atmosfär

DEKORATIONSSET FÖR FESTLIGA TILLFÄLLEN- Setet erbjuder flexibilitet i dekoration, med möjlighet att lägga till matchande band eller ytterligare folieballonger för personlig anpassning