Student Dekorationer paket Ballonger

349,00 kr
4.5/5

Planera den ultimata studentfesten med våra omsorgsfullt utvalda student dekorationer.

Med allt från silverfärgade folieballonger som bildar ordet "STUDENT" och årtalet "2024", till klassiska blå och gula latexballonger, kommer din mottagning att bli minnesvärd.

Våra speciella "Grattis till studenten" och "Grattis" folieballonger blir garanterat festens höjdpunkt.

För att fullända feststämningen ingår även en 10 meter lång vimpelgirlang och färgglada serpentiner.

Skapa en festlig och stilfull atmosfär som speglar de traditionella studentfärgerna och välkomnar framtiden på bästa sätt.

Gör din student till en dag att minnas med våra dekorationer.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Är du i färd med att planera den ultimata studentfesten med färgsprakande student dekorationer för ditt barn eller en nära vän? Vi förstår att tiden är knapp och att högtiderna kräver noggrann planering. Därför erbjuder vi allt du behöver för en minnesvärd och glad studentmottagning.

Produktspecifikationer:

1 Set innehållande:
7 stycken folieballonger formade som ordet "STUDENT" (Höjd ca 41 cm).
4 stycken folieballonger som representerar året "2024" (Höjd ca 41 cm).
1 stycken folieballong med texten "Grattis till studenten" (46 cm).
1 stycken folieballong med texten "Grattis" (46 cm).
1 stycken vimpelgirlang på 10 meter (vimplar är 20 x 30 cm).
4 stycken rullar med serpentiner.
10 blå latexballonger (30 cm).
10 gula latexballonger (30 cm).
Tema & tillfälle: Studenten, examen
Produkttyp: Paket med dekorationer till studenten

Vårt studentdekorationspaket är noggrant utvalt för att skapa en festlig och stilfull atmosfär. Med elegant silverfärgade folieballonger som formar ordet "STUDENT" och motsvarande siffror för det aktuella året, lyfter du stämningen och välkomnar framtiden på bästa sätt. De klassiska blå och gula latexballongerna återspeglar de traditionella studentfärgerna och tillför en genuin svensk festkänsla.

Ge festen extra liv med våra "Grattis till studenten" och "Grattis" folieballonger, som säkerligen kommer att bli festens mittpunkt!

För att fullända festen inkluderar paketet även en 10 meter lång vimpelgirlang och färgglada serpentiner som kan placeras överallt för att ytterligare förstärka den festliga stämningen. Vår vimpelgirlang med svensk flagga och studenttema markerar att detta är en minnesvärd dag.

Serpentiner i blått och gult kompletterar dekorationerna och skapar en dynamisk och glädjefylld atmosfär.

Att investera i ett färdigt studentfest dekorationspaket har flera fördelar:

Tidsbesparande: Ett färdigt paket sparar tid eftersom du slipper leta efter och köpa varje dekoration separat. Paketet innehåller allt du behöver för att dekorera inför studenten, vilket förenklar planeringen och förberedelserna.

Koordinerad look: Färdiga dekorationspaket är designade för att matcha varandra stilistiskt och färgmässigt, vilket ger en enhetlig och stilfull look till firandet.

Prisvärt: Att köpa ett färdigt paket kan vara mer ekonomiskt jämfört med att köpa varje artikel individuellt.

Bekvämlighet: Ett färdigt paket erbjuder en bekväm lösning där allt du behöver finns samlat i en förpackning, vilket underlättar förberedelserna inför firandet.

Flexibilitet: Många färdiga studentdekorationspaket finns i olika storlekar och varianter för att passa olika behov och budgetar.

Sammanfattningsvis kan ett färdigt studentdekorationspaket vara en praktisk och fördelaktig lösning som sparar tid, pengar och stress samtidigt som det ger en enhetlig och attraktiv look till firandet. Det är ett bekvämt alternativ för dem som vill ha en smidig och välorganiserad studentfest.