Previous
Next

Tomteluva Klassisk Tomtemössa Vuxen

40,00 kr

Vill du känna dig extra festlig och sprida julkänsla överallt där du går? Då är vår klassiska tomteluva det perfekta valet för dig! Med denna underbara luvan kan du bli en av jultomtens snälla nissar och sprida glädje och värme under hela julen. Mjukheten och plyschen i luvan gör den både bekväm och mysig att bära, och du kommer snabbt att känna dig som en riktig tomte. Oavsett om du ska gå på julfesten, fira julafton eller vara med i ett luciatåg, kommer vår tomteluva ge dig den perfekta looken för alla dessa tillfällen. Oavsett om du ska på en julfest, ett julbord eller bara vill lysa upp vardagen på jobbet, kommer vår tomteluva och andra accessoarer att göra dig till stjärnan på evenemanget.

I lager

Produktbeskrivning

Tomteluva Klassisk Tomtemössa -  Den är perfekt för att sprida julglädje och ge en fin touch till ditt julfirande.

Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: Bredd 28 cm Längd: 38 cm
Färg: Röd
Material: 100% Polyester
Tema: Jul
Produkttyp: Tomteluva
One Size (vuxen)


Denna tomteluva är tillverkad med omsorg och kärlek, vilket gör den mjuk och bekväm att bära hela kvällen lång. Den klassiska röda färgen ger den en tidlös och traditionell känsla. Den breda vita fluffiga kanten ger extra stil och det vita fluffet runt tofsen adderar en extra charm.

Luvan har en universal storlek (vuxen) som passar alla. Den är tillverkad av 100% polyester för att hålla dig varm och samtidigt vara skonsam mot huden.

Ta på dig denna tomteluva och känn hur julstämningen infinner sig direkt. Den är perfekt för julfester, julaftonen, maskerader eller varför inte bara för att sprida äkta julglädje till dina arbetskamrater eller vänner.

Ge dig själv eller någon du tycker om en extra touch av julkänsla med denna underbara tomteluva. Skapa minnen, skratta och njut av julglädjen tillsammans! Beställ din tomteluva idag och förbered dig för en riktigt mysig jul.


MJUK OCH SKÖN KLASSISK TOMTELUVA: Tomteluvan är en klassisk tomtemössa som är perfekt för att sprida julglädje och ge en fin touch till julfirandet.

TILLVERKAD MED OMSORG OCH KÄRLEK: Luvan är tillverkad med omsorg och kärlek, vilket gör den mjuk och bekväm att bära hela kvällen lång.

TIDLÖS OCH KLASSISK DESIGN: Den har en tidlös och traditionell design med en röd färg och en bred vit fluffig kant.

PASSAR BÅDE TOMTEFAR OCH TOMTEMOR: Luvan passar de flesta vuxna, och är tillverkad av 100% polyester för att vara varm och skonsam mot huden.

FÖR ATT SPRIDA JULENS GLÄDJEBUDSKAP: Den är perfekt att använda på julfester, julaftonen, maskerader eller för att sprida glädje till arbetskamrater och vänner.