Previous
Next

Klassisk Tomteluva Barnstorlek

40,00 kr

2Tomteluva för julfester, julafton och alla andra julaktiviteter. Mjukt plyschtyg i barnstorlek.

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Gör dig redo att sprida julglädje med den här underbara tomteluvan i klassiskt rött! Perfekt för barn och med en lite mindre storlek som kommer att passa perfekt.


Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: Bredd 26 cm Längd: 38 cm
Färg: Röd
Material: Plysch
Tema: Jul
Produkttyp: Tomteluva
OBS! Barnstorlek! Ej lämplig för barn under 3 år.


Denna tomteluva har allt du behöver för att förvandlas till en äkta tomte. Det vita fluffet som går runt huvudet ger en extra touch av autenticitet och tofsen på toppen är både söt och festlig.

Oavsett om du ska fira jul hemma med familjen eller om du planerar att delta i en julinspirerad fest, kommer denna tomteluva definitivt att göra dig till stjärnan i sällskapet.

Materialet är mjukt och skönt, vilket gör att du kan bära luvan bekvämt under hela dagen. Den perfekta accessoaren för barn som vill delta i julglädjen på ett festligt sätt.

Så varför vänta? Skaffa din egna tomteluva redan idag och sprid julglädje och leenden var du än går. Beställ nu och var redo att uppleva en magisk jul tillsammans med denna klassiska tomteluva.TOMTELUVA FÖR BARN: Klassisk tomteluva i barnstorlek för att ge din lilla ängel den perfekta jullooken.

MED DE RÄTTA DETALJERNA: Luvan har autentiska detaljer som fluffigt vitt bottenkant och tofs på toppen.

FÖR ATT SPRIDA JULGLÄDJE: Perfekt för att sprida julglädje och vara stjärnan i sällskapet på julinspirerade fester.

MJUK OCH SKÖN: Mjukt och skönt material gör att luvan kan bäras bekvämt hela dagen. Kan lätt matchas med alla jultomtedräkter.

PASSAR BARN OCH SMÅ VUXNA: En accessoar som passar låter barn och små vuxna delta i julglädjen på ett festligt sätt.