Doftvax Sojavax Julgran Cederträ Tall

145,00 kr

Doftvax Christmas Tree sprider en fyllig doft av tall och cederträ i rummet. Tänd ett ljus, luta dig tillbaka och njut av en härlig arom som minner om juletid.


I lager

Produktbeskrivning

Skapa en förtrollande och mysig atmosfär i ditt hem med doftvax Sojavax Jul. Detta vinterdoftande vax är rikt på autentiska och naturliga dofter av vintergröna granar, cederträ och en hint av honung. Med sin miljövänliga och långvariga formula ger det en doftupplevelse som skapar lugn och sinnesro.


Produktdetaljer:
Antal: 3-pack
Mått: 6 cm i diameter och 1,5 cm tjock. 26 gram.
Färg: Vit
Material: Sojavax, hållbart och miljövänligt.
Tema: Jul, vinter
Produkttyp: 100% Sojavax
Varje vaxkaka räcker i c:a 12 timmar. 36 timmars njutning


De doftrika vaxkakorna av sojavax är förnybara, hållbara, miljövänliga och dessutom lätta att använda!
Lägg helt enkelt den vackra hjärtformade sojavaxkakan i en värmare och njut av upp till 12 timmars aromatisk njutning när doften frigörs. Här i en 3-pack så att du kan njuta av ljuvliga juldofter hela långa julen (36 timmar) skäm bort dig själv!

Doftvaxet är speciellt utformat för att smälta i en vaxsmältare och sprida sina tröstande och hälsosamma dofter över rummet. Det är lätt att använda och kan användas på olika sätt för att skapa en perfekt inramning för dina vinteraktiviteter.

Välj detta vax för att skapa en festlig och välkomnande atmosfär i ditt hem under julen. Doften av vintergröna granar och cederträ ger en kryddig och aromatisk doft som omedelbart förhöjer stämningen. Den nostalgiska och fängslande doften kommer att få dig att känna dig varm och avkopplad.

Detta doftvax är noggrant utformat och jämnt sammansatt för att ge en intensiv och tröstande doftupplevelse. Dess kompakta och anpassningsbara design gör det lämpligt för alla typer av vaxsmältare och aromalampor. Glöm inte att ge det som en perfekt julklapp till din flickvän för en romantisk och doftande överraskning.

Upplev den förtrollande doften av tall och cederträ med doftvax Sojavax Jul. Skapa en hälsosam, välkomnande och hemtrevlig atmosfär med detta doftande vax. Njut av dess oemotståndliga och utsökta doft som sprider sig genom rummet och ger en lugnande och rustik känsla.

DOFTVAX SOJAVAX FÖR ÄKTA JULSTÄMNING: Julgran, Tall- och Cederträdoftande doftvax för Vinterstämning. Vad vore julen utan den ljuvliga doften av sojavax doftvax för binterstämning?

RENA NATURLIGA DOFTER: Ren och naturlig doftupplevelse med vintergröna granar och cederträ. Det här fantastiska doftvaxet kommer att fylla ditt hem med en magisk julkänsla som inte går att motstå.

100% NATURLIGT SOJAVAX: Njuta av härliga dofter och samtidigt vara snäll mot miljön - det är precis vad du får med vårt vax!

LÄTT ATT ANVÄNDA I DIN VAXSMÄLTARE: Vårt vax smälter lätt i en vaxsmältare och sprider en långvarig, doftande stämning.

FIN JULKLAPP ELLER PRESENT: Perfekt julklapp till flickvännen för en romantisk och välkomnande atmosfär. Så släpp loss din inre jultomte och sprid glädje och värme med hjälp av denna underbara doft.