Glitterdraperi 100x240 cm - Nyår Kalas

76,00 kr
4.5/5

Förgyll ditt evenemang med vårt strålande silverglitterdraperi! Vare sig det är en mello-fest, nyårsfirande eller en inspirerad Gatsby-temafest, ger detta draperi en glamorös touch till din fest. Låt dina gäster stiga in genom en glittrande portal av festlighet med vårt draperi som passar perfekt till olika temafester, barnkalas eller schlagerfester. Med dess mest förföriska glans pumpar draperiet feststämningen och skapar en lysande selfiebakgrund eller en fotovägg. Gör din festlokal strålande med vår glänsande dekoration som också kan användas som dörr-draperi eller väggdekoration. Skapa en minnesvärd fest med glimmergardiner. Låt glitterdraperiet sprida festens glans över ditt evenemang!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Fånga uppmärksamheten hos dina gäster med ett fantastiskt glitterdraperi i silver! Vårt lyxiga draperi är perfekt för att skapa en minnesvärd entré eller för att användas som stämningsfull fotovägg.


Produktdetaljer 
Storlek: 100 x 240 cm
Material: Folie
Flamsäker
Säljes styckvis.
Färg: Silver Metallic.Tillverkat av högkvalitativ folie, är draperiet flamsäkert och mäter 100 x 240 cm. Det fungerar utmärkt som en festlig dekoration för allt ifrån mello-fester och bröllop till barnkalas och temafester.

Med sin glittrande och glänsande yta blir det ett iögonfallande inslag i vilken festlokal som helst.
Säljs styckvis och skapar en elegant och glamorös atmosfär till varje tillfälle.

Uppgradera din festdekor med vårt silverglittrande draperi idag


GLITTRANDE SILVERDRAPERI FÖR FESTLIGA TILLFÄLLEN: Glitterdraperi i silver, 100x240 cm, perfekt för festliga tillfällen som mello-fester, bröllop och temafester.

FOLIEDEKORATION FÖR FESTLOKALER, FLAMSÄKERT: Tillverkat av högkvalitativ folie, flamsäkert och skapar en iögonfallande dekoration i festlokaler.

SKAPA EN SNYGG ENTRÉ ELLER STÄMNINGSFULL FOTOVÄGG: Skapar en minnesvärd entré eller stämningsfull fotovägg, ger en elegant och glamorös atmosfär.

PERFEKT FÖR FESTER, SELFIES OCH VÄGGDEKORATION: Utmärkt som festdekoration, selfiebakgrund och väggdekoration för att fånga gästernas uppmärksamhet.

GER LYXIG KÄNSLA, FESTLIGT INSPIRERANDE DEKOR: Ett lyxigt och festligt inslag som kan uppgradera din festdekor och skapa minnesvärda entréer.