Previous
Next

Party Poppers Konfettibomber 8-pack

49,00 kr

Sugen på att höja stämningen på din nästa fest? Då ska du absolut kolla in våra party poppers.

Du vet, de där små grejerna som alltid får folk att skrika "wow" när de smäller. Perfekt för dig som vill skapa oförglömliga ögonblick. Använd dem när festhumöret ska till max eller när klockan slår tolv på nyårsafton. Det är bara att dra snöret, och pang - lokalen fylls av färgglatt konfetti som dansar genom luften.

De här små konfettibomberna är en hit, oavsett om det är du som fyller år, om ni firar någon annans födelsedag, eller bara känner för något extra kul och oväntat. Så gör dina firanden lite mer pompösa (bokstavligen) och låt dessa poppers vara pricken över i på din fest.

Plus, de är superenkla att använda, vilket är ett stort plus när du mitt i festen inte vill krångla med teknik. 

I lager

Produktbeskrivning

Välkommen till festens höjdpunkt! Party Poppers är den ultimata produkten för att få igång festkänslan och skapa minnesvärda ögonblick.


Produktdetaljer:
Antal: 8-pack
Mått: ca 5 cm
Färg: Guld
Tema: Födelsedag, Nyår Studenten
Produkttyp: Konfettibomb
Rekommenderad åldersgräns 12 år


När det är dags att fira, oavsett om det är ett födelsedagsparty, nyår, jubileum eller studenten, så är det här lilla tillbehöret ditt go-to för att göra stunden extra speciell. Så vad får du? Ett 8-pack med festliga konfettibomber, i lagom storlek på ca 5 cm vardera, som är superenkla att använda.

Guld är ju en färg som andas fest och lyx, och dessa Party Poppers kommer inte bara addera glans till ditt event, men också en hel del skratt och glädje. Här är grejen: du håller i poppern, drar i snöret och bam! – en härlig knall följs av ett regn av konfetti över huvudet på födelsedagsbarnet eller mitt i tolvslaget på nyårsfesten.

Temat du väljer spelar ingen roll, dessa små konfettibomber är perfekta för varje festtillfälle där du vill överraska och fira med stil. Party Poppers är inte bara roliga, de är också enkla och säkrare än traditionella inomhusfyrverkerier. Så du kan känna dig lugn när du och dina vänner – rekommenderad ålder är från 12 år – sätter färg på firandet.

Skapa stämning, kickstarta festhumöret och förvandla vilken samling som helst till ett riktigt firande med dessa konfettibomber. Låt nervositeten och spänningen byggas upp, och när det väl är dags att fira, se till att ha dina Party Poppers redo för att göra festen oförglömlig!

Köp dem nu och var förberedd för nästa tillfälle att fira – dina klasskompisar, vänner och familj kommer älska att få det där lilla extra som gör festen till en succé. Ha så kul att poppa och fira!

SKAPA MINNESVÄRDA ÖGONBLICK MED PARTY POPPERS - Party Poppers är perfekta för att skapa minnesvärda ögonblick. Party Poppers det mest klassiska festtillbehöret.

KONFETTIBOMBER FÖR FESTER AV ALLA SLAG - Små konfettibomber som är perfekt att dela ut till alla festdeltagare, exempelvis vid födelsedag, bröllop, kalas, studenten kort sagt alla fester

PARTY POPPERS, KICKSTARTA FESTHUMÖRET! - Skapa stämning, kickstarta festhumöret och förvandla vilken samling som helst till ett riktigt firande med dessa Party Poppers

KÄNN DIG LUGN MED VÅRA KONFETTIBOMBER - Enkla att använda, ger en härlig knall och konfettiregn. Så du kan känna dig lugn när du och dina vänner sätter färg på firandet.

FESTLIGA KONFETTIBOMBER I 8-PACK - Ett 8-pack med festliga konfettibomber, i lagom storlek på ca 5 cm vardera, som är superenkla att använda.