Party Poppers Silver 8-pack

49,00 kr
4.5/5

Tänk dig scenariot: då klockan slår tolv på nyårsfesten, eller när din bästa polare blåser ut ljusen på tårtan, så BAM! – ett fantastiskt konfettiregn strömmar ut och höjer stämningen till skyarna. Dessa party poppers är inte bara för nyår och födelsedagar; de är perfekta för nästan alla festliga tillställningar. Studentfirande, check. Klassfester, check. Eller varför inte bara för att pimpa en vanlig tisdagskväll? Varför inte, eller hur? De är superenkla att använda. Det krävs ingen raketforskning här, bara en vilja att ha kul! Kom ihåg, det är de små detaljerna som gör stora minnen, och med dessa Partypoppers kommer ditt party garanterat att bli oförglömligt. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Hallå där, festfantast! Letar du efter det där lilla extra som kommer att få din nästa samling att gå från "meh" till "wow, vad hände just?" Då har vi något för dig: Party Poppers – ditt hemliga vapen i att bli värden eller värdinnan med the most.


Produktdetaljer:
Antal: 8-pack
Mått: ca 5 cm
Färg: Silver
Material:
Tema: Födelsedag, Nyår Jubileum
Produkttyp: Konfettibomb
Rekommenderad åldersgräns 12 år


Tänk dig scenen. Du är med polarna, stämningen är nice men plötsligt känner du det – det saknas något. Det är där Party Poppers kommer in i spelet. Ta fram en partypopper när pulsen är som högst, ta ett fast grepp, och med ett enda ryck förvandlas festen till en glittrande, färgsprakande extravaganza. BAM! Instant stjärnstatus bland gästerna.

Och nej, det är inte bara för de obvious tillfällena som nyår och studentflak. Dessa små underverk passar till allt – en kompis har fått drömjobbet? Konfettiregn! Fredagskänslan når sin peak? Konfettiregn! Din Golden Retriever har lärt sig vacker tass? Du gissade rätt – konfettiregn!

Alla kan hoppa på tåget (eller ska jag säga, Partypoppern?), för de är barnsligt enkla att använda. Inget krångel eller tekniskt trassel, bara ren, obekymrad glädje. Och snacka om bilderna du kommer kunna lägga upp – party goals till max!

Så, vad väntar du på? Gör ditt nästa event till ett som skriver historia i din kompiskrets och som lyfter din festrepertoar. Infoga lite sparkle i ditt shindig med Party Poppers – för när du vill att stämningen ska gå från noll till hundra faster than you can say "konfetti", har du svaret i dina händer.

Klart slut, festen börjar med dig. Snöret är redo - är du?

SPRAKANDE FESTLIGHETER MED PARTY POPPERS - Party Poppers för extra festglädje. Party Poppers det mest klassiska partytillbehöret.

FLEXIBELT OCH ANVÄNDBART FÖR OLIKA TILLFÄLLEN - Passar för olika tillfällen och evenemang

GLITTRANDE EFFEKTER MED ENKEL ANVÄNDNING - Enkla att använda, ger glittrande effekt

DET KLASSISKA PARTYTILLBEHÖRET - Skapa minnen och lyft stämningen med Party Poppers

SNYGGA SILVERDETALJER FÖR FESTEN - 8-pack, ca 5 cm, silverfärgade. Rekommenderad åldersgräns 12 år