Konfettiballonger Rose Gold Konfetti 6-pack

41,00 kr
4.5/5

Tänker du fixa en riktigt härlig feststämning som får alla att snacka? Då måste du kolla in de här ballongerna som tar ditt kalas till nästa nivå.

Tänk klassisk festkänsla blandat med en modern twist. Vi pratar ballonger, men inte vilka som helst. Dessa konfettiballonger är den perfekta mixen av glam och party.

Fyll dem med helium och se dem sväva runt i rummet, eller sprid dem ut på golvet för ett magiskt glitterregn när det är dags att poppa dem. Men det slutar inte där. För att addera ännu mer personlighet kan du anpassa ballongerna med speciella meddelanden eller välja olika färger som matchar just ditt partytema.

Tänk dig namnen på födelsedagsbarnet eller jubilaren skimrande bland ballongerna, eller varför inte en rolig hälsning eller catchphrase som får gästerna att le? 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Så du är på jakt efter något som tar din fest till nästa nivå? Kolla in de här sjukt snygga konfettiballongerna i rose guld! De kommer i ett pack med 6 stycken och är fyllda med konfetti – så du slipper krånglet med att fylla dem själv.


Produktdetaljer:
Antal: 6-pack
Mått: 30 cm
Färg: Rose guld
Material: Latex
Tema: Födelsedag, Möhippa, Nyår
Produkttyp: Konfetti ballonger
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.
OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!


Dessa ballonger kan du blåsa upp med vanlig luft om du bara vill ha dem som en cool touch till festlokalen, men om du vill se dem sväva bland molnen (eller i alla fall taket) så är det helium som gäller!

Tänk på att när du blåser upp dem med helium så kommer de hålla sig flygande i flera timmar, men inte för evigt, så det är bäst att förbereda dem nära inpå festens början för bästa effekt. Vill du ge dina konfettiballonger lite extra flärd? Innan du blåser upp dem, gnugga ballongerna mot en mjuk tyg för att skapa statisk elektricitet, vilket hjälper konfettin att fastna på insidan av ballongen och skapar en snyggare look.

När ballongerna är uppblåsta och flyter i rummet, kommer konfettin att klamra sig vid sidorna tack vare den statiska elektriciteten för en riktigt magisk effekt. Och när festen väl är över, varför inte spränga några för en spektakulär avslutning? Konfettiregnet kommer garanterat att bli ett minnesvärt ögonblick för alla som är där.

Dessutom, om du funderar på temat för festen, är rose guld ett trendigt och elegant val som lätt matchar med andra dekorationer. 


KONFETTIBALLONGER MED FÄRDIGFYLLD KONFETTI - Konfettiballonger i rose guld som kommer i 6-pack och är fyllda med konfetti för enkel användning

LATEXBALLONGER FÖR FÖDELSEDAGAR, MÖHIPPOR OCH NYÅR - Ballongerna är 30 cm stora, gjorda av latex och passar teman som födelsedag, möhippa och nyår

SKAPA STATISK ELEKTRICITET FÖR KONFETTIN- För att konfettin ska fästa på insidan krävs statisk elektricitet, skapas genom att gnugga ballongen mot tyg

BALLONGER FÖR DIN FEST - Kan blåsas upp med helium för svävande effekt men de håller sig inte flygande för evigt, optimalt att förbereda nära feststart

ELEGANT OCH TRENDIGT FÄRGTEMA - Rose guld är ett trendigt och elegant färgtema som kompletterar andra festdekorationer