Ballonger Röda Konfettiballonger Kalas Födelsedag Alla Hjärtans

64,00 kr
Röda Konfettiballonger. Ballonger att ge bort till den som fyller år, eller att ha som dekoration när det är dags för barnkalas eller fest.
I lager

Produktbeskrivning

10 st. ballonger, 5 st. röda och 5 st. transparenta som är fyllda med röd konfetti.  

Ballongerna är fyllda och klara med  konfetti så det är bara att blåsa upp, inget pillande med att få in konfettin i ballongerna. 

Produktdetaljer:
10-pack.
Material: Latex.
Färg: 5 Röda & 5 Transparenta (fyllda med röd konfetti).
Storlek: 30 cm (12").
100% Biologiskt nedbrytbara (Ballongerna).
Heliumkvalitet

Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).

Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.

OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!

Bra storlek, bra blandning på färger! Ballonger är alltid ett säkert kort för att höja stämningen på festen, och är det just kärlekens färg som står i centrum på festen har du hittat rätt!

Ger festen rätt känsla snabbt och enkelt. Ballongerna är enkla att både blåsa upp och pynta med, och kan även snyggt matchas med andra latexballonger och kalasdekorationer för en fulländad pyntning.

Mer kärleksfulla ballonger får du leta efter! Bara blås upp dem och häng upp över festbordet, runt väggarna eller utomhus så att dina gäster känner sig riktigt välkomna.

Ballonger är en suverän dekoration på festen. Överraska barnen med varsin fin ballong fastknuten på barnens stolar vid kalasbordet och låt sedan alla kalasbarnen ta med sig den hem.

Går att använda till nästan varje festlighet. Ballonger är väl ändå ett av de mest festliga tillbehören som finns, och det enklaste sättet att få till det där lilla extra på festen.

Passar till:
Alla hjärtans dag bröllop, Kalasdekorationer, dekorationer, dukning bröllop, bröllopsdukning, ballonger, kalas, kalasballonger ballongarrangemang, ballongbuketter, ballongbågar, dekorera dessertbordet, student, examen, konfirmation, romantisk middag, födelsedag, fest, party, kalas, student, examen, grillparty, nyår, jul, nationaldag, Halloween.