Röda Ballonger Transparenta Konfetti

64,00 kr
4.5/5
Känner ni att det är dags att piffa till nästa familjehändelse med något som lyser upp tillvaron?
Då har vi den perfekta lösningen, vår bukett med färgsprakande ballonger som är ett sant ögonfång!
Inte bara är de en visuell fest för ögonen, utan de kommer också färgsätta minnena från barnens jublande skratt och få vuxna att minnas egna barndomskalas.
Vi snackar om ett gäng gnistrande röda ballonger för att lägga tonvikt på kärlek och passion – perfekt för födelsedagar, årsdagar eller till och med Alla hjärtans dag.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Sugen på att höja feststämningen hemma? Då måste du spana in dessa galet festliga konfettiballonger! Vi pratar om ett paket med 10 stycken ballonger där hälften är härligt röda och den andra hälften är genomskinliga späckade med röd konfetti - perfekta för att skapa det där lilla extra till kalaset, babyshowern eller varför inte Alla hjärtans dag?


Produktdetaljer:
Antal: 10-pack
Mått: 30 cm
Färg: Röd
Material: Naturgummilatex
Tema: Födelsedag, Möhippa Alla hjärtans dag
Produkttyp: Ballonger och konfettiballonger


Det som är så fiffigt är att ballongerna redan är fyllda med konfettin, så allt du behöver göra är att blåsa upp dem och skaka för att konfettin ska spridas och fastna på insidan, vilket ger en riktigt festlig och glittrande effekt!

De röda och genomskinliga konfettiballongerna lämpar sig även utmärkt för att överraska din älskade med en romantisk ballongdekoration, eller att ge bort som en unik och uppskattad gåva.

Och du behöver inte begränsa dig till bara en företeelse – de här mångsidiga ballongerna kan piffa upp vilken festlig händelse som helst, oavsett om det är en födelsedagsfest, examensfirande eller bara en riktigt rolig helg sammankomst med vännerna.

Tänk på den glädje och överraskning som dessa briljanta konfettiballonger kommer att tillföra när de svävar ovanför festbordet eller dansgolvet.
Om du känner för att lägga till ytterligare ett kreativt element kan du kombinera konfettiballongerna med andra typer av ballonger för att skapa en imponerande ballongbukett.


FESTLIGA KONFETTIBALLONGER I RÖTT OCH GENOMSKINLIGT - Paket med 10 festliga konfettiballonger, hälften röda och hälften genomskinliga med röd konfetti

BALLONGER AV NATURGUMMILATEX, 30 CM I DIAMETER - Mått på ballongerna är 30 cm och de är gjorda av naturgummilatex

KÄRLEKSFULLA BALLONGER FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Lämpliga för olika evenemang som födelsedagar, möhippor och Alla hjärtans dag. Mer kärleksfulla ballonger får du leta efter!

GLITTRANDE KONFETTIBALLONGER FÖR FESTEN - Ballongerna är förberedda med konfetti inuti, blås upp och skaka för en glittrande effekt

MÅNGSIDIGA BALLONGER FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Kan användas enskilt eller kombineras med andra ballongtyper för att skapa en ballongbukett. Går att använda till nästan varje festlighet.