Ballonger Konfetti Fest Födelsedag Nyår - Vackra Hållbara Metalliska Guldballonger & Guldkonfettiballonger

64,00 kr
4.5/5

Sugen på att lyfta stämningen till skyarna på din nästa fest?

Då vill jag tipsa dig om våra ballonger med konfetti - en garanterad hit för att skapa det där lilla extra på ditt event, oavsett om det är en födelsedagsfest, studentmottagning, avslutningsfirande, dop eller något annat som är värt att fira.

Dessa ballonger är inte vilka som helst. Vi snackar 5 st. 12-tums guldballonger som ger en riktigt lyxig känsla till din festdekoration. Och det bästa? Du får också 5 transparenta ballonger där varje ballong är fylld med gnistrande guldkonfetti som glittrar till när ljuset träffar dem - snacka om wow-effekt!

Tänk dig när dessa glänsande skönheter tar över festlokalen eller vardagsrummet. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Ballonger Konfetti Fest Födelsedag Nyår är den perfekta dekorationen för att skapa en häpnadsväckande och festlig atmosfär på dina fester och speciella tillfällen. Dessa vackra metalliska guldballonger och guld-konfettiballonger kommer definitivt att få dina gäster att häpna!
 

Tillverkade av högkvalitativt latexmaterial är dessa ballonger hållbara och kan sväva vackert i luften tack vare sin heliumkvalitet (kräver helium, ingår ej). Den vackra metalliska guldfärgen ger en iögonfallande och glittrande effekt som kommer att lysa upp rummet och lägga till en touch av glamour till ditt evenemang.
 

Produktspecifikationer
Antal: 10-pack
Mått: 30 cm
Färg: Guld
Material: Latex
Tema & tillfälle: Fest, födelsedag, nyår
Produkttyp: Ballonger med konfetti
 

10 st ballonger, 5 guld och 5 transparenta som är fyllda med guldfärgad konfetti.  
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg. 
OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt! 
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float! 
 

Oavsett om det är ett bröllop, en födelsedagsfest, en förlovningsfest, en babyshower eller något annat tillfälle, kommer dessa guldballonger och guld-konfettiballonger att vara den perfekta dekorationen. Deras eleganta och festliga utseende kommer verkligen att göra dem till en imponerande detalj på ditt evenemang.
 

Dessa fantastiska latexballonger är det perfekta sättet att lägga till lite flärd och feststämning till vilken fest som helst! De är gjorda av biologiskt nedbrytbart naturmaterial (ballongerna) och de är också  fyllda och klara med konfetti så det är bara att blåsa upp. Inget pillande med att få in konfettin i ballongerna. Dessutom är de i en generös storlek på 30 cm
 

Dessa ballonger är också mycket dekorativa och kan användas för att skapa olika teman och stilar. Du kan använda dem som en enskild dekoration eller kombinera dem med andra ballonger och dekorativa element för att skapa en unik och personlig atmosfär.
 

Så ge dina fester och speciella tillfällen en extra touch av glans och glamour med Ballonger Konfetti Fest Födelsedag Nyår. Dessa häpnadsväckande, glänsande och eleganta guldballonger och guld-konfettiballonger kommer definitivt att ge en WOW-effekt och göra ditt evenemang minnesvärt och spektakulärt.

Vacker metallisk färg i guldgult som ger en WOW-effekt på dina fester.
Tillverkade av högkvalitativt latexmaterial för att säkerställa hållbarhet.
Heliumkvalitet för att ballongerna ska sväva vackert i luften.
Perfekta dekorationer för olika tillfällen som bröllop, födelsedagar, förlovningsfester, babyshower och mer.
Dessa guldballonger och guld-konfettiballonger kommer att ge en festlig och glamorös touch till dina evenemang.

Fest Kalas Partaj Bemärkelsedag Högtidsdag Jubileum Årsdag Studentexamen Skolavslutning Dop Festlighet Guldballong guld-glitterballonger guld-konfettiballonger guld 12 Tums Klara Med Guldkonfetti Inuti Metalliska Ballonger gold Konfettiballonger