Ballonger Latex Mix Ljusblå med Blå Konfetti 10-Pack Babyshower

64,00 kr
Konfettiballonger förvandlar även den tråkigaste av lokaler till en sprudlande fest. Bra storlek, bra blandning på färger! Ballonger till babyshower.
I lager

Produktbeskrivning

10 st. ballonger, 5 st. ljusblå och 5 st. transparenta som är fyllda med blå konfetti

Ballongerna är fyllda och klara med konfetti så det är bara att blåsa upp, inget pillande med att få in konfettin i ballongerna. 

Produktdetaljer: 
10-pack. 
Material: Latex. 
Färg: 5 Ljusblå & 5 Transparenta (fyllda med blå konfetti). 
Storlek: 30 cm (12"). 
100% Biologiskt nedbrytbara ballonger. 
Heliumkvalitet 

Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).

Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg. 

OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt! 
 

Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float! 
 

Ballonger gör festen eller kalaset festligare! Blås upp massor av ballonger och dekorera med när det ska bli kalas. Effektfullt och fint oavsett ålder på den som firas. Förvandlar även den tråkigaste av lokaler till en sprudlande fest. Bra storlek, bra blandning på färger! Få saker är så fina och roliga till ett kalas eller en fest som ballonger. Ballonger är perfekta att använda till alla tillställningar från barnkalas till företagsfester. De här ballongerna passar perfekt om du planerar ett bröllop, en tjejfest eller kanske en babyshower. Våra latexballonger är gjorda av 100% biologiskt nedbrytbar naturlig latex och uppfyller alla krav i leksaksdirektivet 2009/48. Planera ditt eko-vänliga kalas med ballonger av biologiskt nedbrytbar latex och dekorera som vanligt med gott samvete.

Kalasdekorationer dekorationer ballonger kalasballonger ballongarrangemang födelsedag fest party kalas student milestone födelsedag babyshower gender reveal ballong konfettiballonger confetti