Latex Ballonger 10-Pack Babyshower

64,00 kr
4.5/5

Förvandla ditt nästa firande till en oförglömlig händelse med vårt fantastiska ballongset.

Dessa 10 vackert designade ballonger, i en drömlik kombination av ljusblå och transparenta med blå konfetti, är perfekta för att skapa en magisk atmosfär vid alla typer av festligheter.

Tillverkade av 100% biologiskt nedbrytbara latexmaterial, erbjuder de inte bara en visuell fest för ögonen utan är även ett miljövänligt val.

Med en storlek på 30 cm (12 tum) är dessa heliumkvalitetsballonger mångsidiga och kan fyllas med antingen luft eller helium, beroende på dina dekorationsbehov.

Oavsett om det är en födelsedagsfest, baby shower, examensfirande eller bröllopsdekoration, kommer dessa ballonger att lyfta din fest till nya höjder. 

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör ditt kommande kalas oförglömligt med vårt fantastiska set av 10 ballonger, särskilt utformade för att ge din tillställning en extra gnista.


Produktdetaljer: 
10-pack. 
Material: Latex. 
Färg: 5 Ljusblå & 5 Transparenta (fyllda med blå konfetti). 
Storlek: 30 cm (12"). 
100% Biologiskt nedbrytbara ballonger. 
Heliumkvalitet 


I detta noga utvalda set ingår 5 eleganta ljusblå ballonger och 5 klara ballonger, rikligt fyllda med glänsande blå konfetti, en kombination som utan tvekan kommer att höja dina dekorationer till en helt ny nivå.

Våra ballonger är klara att användas direkt från förpackningen, utan det krångliga och tidsödande förberedelserna av att fylla dem med konfetti själv. Förvandla ditt evenemang till en magisk plats genom att bara blåsa upp dem.

Tillverkade av högkvalitativ latex är dessa ballonger inte bara en fröjd för ögat utan också 100% biologiskt nedbrytbara, vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ för din fest.

Med en imponerande diameter på 30 cm (12 tum) när de är uppblåsta, är dessa heliumkvalitetsballonger designade för att kunna fyllas med antingen luft eller helium, allt beroende på dina preferenser och festplaner.

Använd helium för att låta dem sväva vackert över festplatsen, eller fyll dem med luft för att skapa attraktiva dekorationer på bord eller vid entrén.

Med sitt universella blåa färgschema passar dessa ballonger utmärkt för många typer av festligheter, såsom födelsedagskalas, barnfester, examensfiranden eller som en del av dekorationen för ditt bröllop. 


10-PACK BALLONGER FÖR FESTDEKORATIONER - Set med 10 ballonger för festdekorationer

5 LJUSBLÅ & 5 TRANSPARENTA BALLONGER MED KONFETTI - Innehåller 5 ljusblå och 5 transparenta ballonger med blå konfetti

NEDBRYTBAR LATEX AV HELIUMKVALITET - Tillverkade av biologiskt nedbrytbar latex och är av heliumkvalitet

BALLONGERNAS STORLEK ÄR 30 CM - Storlek på uppblåsta ballonger är 30 cm

FÖR ALLA EVENT: FÖDELSEDAGAR TILL BRÖLLOP - Passar för olika evenemang som födelsedagar, baby showers och bröllop