Ballonger Konfetti Kalas Födelsedag Fest

64,00 kr

Är du redo att ta ditt kalas till nästa nivå? Kolla in våra grymma konfettiballonger som kommer göra din fest till snackisen bland kompisarna. De här ballongerna är inte vilka som helst.

De är fyllda med massor av färgglad konfetti som skapar en galet festlig effekt.

Vare sig du planerar en födelsedagsfest, examenskiva eller kanske till och med vill piffa till ett bröllopsmingel, så är de här ballongerna perfekta.

De är gjorda av latex och du kan enkelt kan hänga dem var du än vill i partylokalen. Varför nöja sig med vanliga ballonger när du kan ha ballonger som skapar en wow-effekt? Med dessa konfettiballonger kommer ditt kalas definitivt att stå ut och dina gäster kommer inte sluta prata om hur coolt det var.

I lager

Produktbeskrivning

Titta hit alla festglada! Ska du styra upp en födelsedagsfest, ett barnkalas eller kanske bara piffa till en måndagsmiddag? Vi har precis vad du behöver för att göra ditt event extra minnesvärt – ett set med 10 superhäftiga ballonger, redo att göra festen till en färgglad explosion!


Produktdetaljer:
Antal: 10-pack
Mått: 30 cm
Färg: Blandade färger
Material: Latex
Tema: Födelsedag, Möhippa, Nyår
Produkttyp: Latexballonger
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).  
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.  
OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!  
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!
 

I det här kittet får du 5 st ballonger i olika färger och 5 st genomskinliga ballonger som är packade med konfetti i massor av olika färger.

Och det bästa? Ingen krångel! Konfettin är redan inuti ballongerna, så du slipper det där jobbiga pillandet för att få till den där perfekta konfettieffekten. Bara blås upp och vips, du har en stämningshöjare som kommer att göra dina vänner, familj eller kanske till och med de mest skeptiska bröllopsgästerna till ballongentusiaster på nolltid.

Du vet redan att ballonger är klassikern som aldrig går ur tiden, men med konfettiballongerna får du det lilla extra. Och när festen peakar, varför inte låta konfettin regna över dansgolvet?

Så, vare sig du vill dekorera en hel lokal eller bara lägga till ett festligt touch i vardagsrummet, dessa ballonger med glitterkonfetti är dina bästa vänner. Låt oss göra den här festen till något som folk kommer prata om i veckor framöver!

Är du redo att blåsa upp stämningen? Klart du är!


FÄRGGLADA BALLONGER FÖR ALLA FESTLIGHETER - Set med 10 färgglada ballonger för olika typer av festligheter som födelsedagsfest, barnkalas och måndagsmiddagar

BALLONGER I BLANDADE FÄRGER - Ballonger i blandade färger, 30 cm storlek, latexmaterial och lämplighet för teman som födelsedag, möhippa och nyår

FYLL MED LUFT ELLER HELIUM - Ballongerna kan fyllas med antingen luft eller helium, konfetti inuti kräver statisk reaktion för att fästa

HI-FLOAT REKOMMENDERAS EJ - Konfettiballongerna kan lämna permanenta fläckar vid kontakt med vatten och rekommenderas inte att användas med Hi-Float

KONFETTI BALLONGKIT FÖR FESTLIG STÄMNING - Kitet innehåller både enfärgade och genomskinliga ballonger med konfetti, skapade för att enkelt ge en festlig atmosfär utan krångel