Chrome Ballonger Konfettiballonger

99,00 kr
Ska du fixa en riktigt snygg fest? Kolla in de här coola chromeballongerna och konfettiballongerna. De är perfekta för att kicka upp glam-faktorn på events som bröllop, årsfiranden och andra feta tillställningar.
 
Med dessa ballonger kan du skapa en riktigt festlig vibe. Oavsett om du ska pynta för ett barnkalas, en födelsedagsfest eller någon annan högtid så är dessa ballonger vad du behöver.
 
Är du den som brukar bli festfixaren? Då vet du att det är detaljerna som gör det. Och vad sägs om att ha ballonger fyllda med glittrande konfetti som reflekterar ljuset och verkligen får rummet att skina?
 
Så, vill du ha en dekoration som verkligen säger "det här är en fest"? Slå till på dessa ballonger och se hur ditt party går från basic till brilljant på nolltid!
I lager

Produktbeskrivning

Ska du ha fest eller bara vill piffa upp hemmet lite extra? Då har jag en riktig höjdare till dig - ett set med 10 stylade ballonger som kommer att lyfta stämningen till nästa nivå!


Produktdetaljer:
Antal: 10-pack
Mått: 30 cm
Färg: 5 Chrome silver & 5 Transparenta (fyllda med silverfärgad konfetti).
Material: Latex
Tema: Årsdag, Möhippa, Nyår, Födelsedag
Produkttyp: Konfettiballonger
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).
Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!
OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!


Här snackar vi om 5 chrome silverballonger som glänser som en nyslipad diamant. Deras metalliska shine är perfekt om du vill ha den där lyxiga touchen. Sedan har vi de 5 genomskinliga ballongerna som är fyllda med glittrande silverkonfetti – snacka om att festen får ett glitterregn!

Och det bästa? Du behöver inte ens krångla med att fylla dem med konfetti själv, de är redo att blåsas upp direkt ur paketet. Tänk dig dessa ballonger dansande i taket på bröllop, födelsedagspartyn eller varför inte till nyår? De passar till allt där du vill ha lite extra flärd och festkänsla.

Dessutom är det superenkelt att matcha dem med andra färger och dekorationer – silver går ju ihop med nästan allt. Så, om du är partyfixaren i gänget eller bara letar efter en ursäkt för att göra vardagen lite mer glammig, är dessa ballonger your best bet.

Plocka fram heliumtanken eller lungkraften och förvandla vilket rum som helst till en festplats på nolltid. Nu är det bara att börja planera partyt – låt ballongerna bli pricken över i:et!

PARTYBALLONGER, 10-PACK - Set med 10 ballonger för fest eller dekoration

5 SILVERCHROME OCH 5 TRANSPARENTA BALLONGER MED SILVERKONFETTI - Innehåller 5 chrome silverballonger och 5 transparenta ballonger med silverkonfetti

BALLONGER AV LATEX, 30 CM STORA - Ballongerna är tillverkade av latex och är 30 cm stora

FESTLIGT FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Passar för olika festligheter som årsdag, möhippa, nyår och födelsedagar

FYLL BALLONGERNA MED LUFT ELLER HELIUM - Ballongerna kan fyllas med luft eller helium och kräver statisk reaktion för att konfettin ska fastna.