Konfettiballonger Chrome Latex Mix

99,00 kr

När du vill göra ditt barnkalas, baby shower eller bröllopsfest till något alldeles speciellt är det inget som slår våra trendiga och stilrena ballonger.

Med deras blanka yta och kromeffekt tar de festen till nästa nivå och ger en lyxigare känsla. Dessa vackra latexballonger kommer definitivt att liva upp vilken fest du än planerar att ha. Du kan använda dem för att skapa en iögonfallande ballongbåge eller för att göra en festlig ballongdekoration.

Och glöm inte bort att fylla dem med helium eller luft - valet är ditt! De är perfekta för barnkalaset där de kommer att förtrolla de små festdeltagarna.

De är också fantastiska för bröllopsfesten där de blir en elegant och magisk dekoration. Tveka inte att göra din fest ännu mer minnesvärd med våra snygga Ballonger Chrome och Konfettiballonger.

I lager

Produktbeskrivning

Välkommen till vår magiska värld av chromeballonger med en otrolig spegeleffekt! Dessa fantastiska ballonger kommer verkligen att ta din festdekoration till en helt ny nivå av glamour och elegans.

Produktspecifikation:
10-pack.
Material: Latex.
Färg: 5 Chrome blå och 5 Transparenta (fyllda med blå konfetti).
Storlek: 30 cm (12").
100% Biologiskt nedbrytbara (Ballongerna).
Heliumkvalitet

Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).

Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg.

OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!

Till konfettiballonger rekommenderas inte Hi-Float!

10-pack med strålande ballonger, där hälften är i en vacker blå färg med kromeffekt och den andra hälften är transparenta, fyllda med blå konfetti. Tänk dig vilken fantastisk kombination detta kommer att skapa i din festlokal!

Vi har också gjort det enkelt för dig att använda ballongerna utan krångel. De är redan fyllda och redo att blåsas upp, så du behöver inte oroa dig för att få in konfettin i ballongerna själv. Bara blås upp dem och se hur de fyller rummet med färg och glädje!

Dessa ballonger är tillverkade av högkvalitativt latex och är 100% biologiskt nedbrytbara. Så du kan njuta av dina festdekorationer med gott samvete.

Självklart kan du använda både luft och helium för att fylla dessa ballonger, men om du vill ha den flygande effekten rekommenderar vi att använda helium. Du kan enkelt skapa ballongbågar och buketter, eller varför inte sprida ut dem över festlokalen för att skapa en festlig atmosfär?

Dessa ballonger är perfekta för alla typer av firanden - vare sig det är ett barnkalas, ett bröllop eller en jubileumsfest. De ger en lyxigare känsla och kommer garanterat att imponera på dina gäster.

Förgyll ditt nästa evenemang med dessa snygga och trendiga chrome ballonger. Varför inte ge din festdekoration lite extra detalj och liv? Beställ dina ballonger idag och förbered dig på att skapa minnen som varar för livet!


LYXIGA CHROME OCH KONFETTIBALLONGER I BLÅTT: Chromeballonger med spegeleffekt för glamourösa och eleganta festdekorationer.

BALLONGER MED CHROME SPEGEL -EFFEKT: 10-pack med blå chromefärgade och transparenta ballonger fyllda med blå konfetti.

SKIMRANDE YTA, PASSAR ALLA FESTER OCH BRÖLLOP: Perfekta för alla typer av firanden, ger en lyxigare känsla och imponerar på gästerna.

BALLONGER MED EN HÄFTIG METALLIC CHROME EFFEKT: Tillverkade av högkvalitativt latex och 100% biologiskt nedbrytbara.

LÄTT ATT ANVÄNDA, SNYGGA DEKORATIONER: Riktigt enkla att använda, redan fyllda med konfetti och redo att blåsas upp.