Konfettiballonger Guld och Rose Guld

40,00 kr

Är du sugen på att höja stämningen på din nästa fest? Kolla då in våra konfettiballonger, de är ett måste för alla event där du vill sprida lite extra glädje och färg. Det spelar ingen roll om du planerar ett födelsedagskalas, en examensfest, eller en romantisk middag för två, de här ballongerna kommer att göra det där lilla extra för atmosfären.

Vad är grejen med just konfettiballonger? Jo, de är inte bara vanliga ballonger – de är fyllda med färgglad konfetti! Som garanterat kommer att förtrolla dina gäster och göra vilken tillställning som helst minnesvärd.

Ballongerna är dessutom superenkla att använda. Fyll dem med antingen luft eller helium, knyt ett snöre och dekorerar rummet eller trädgården – voilà, du har en fest som ser ut som den är tagen direkt ur en Pinterest-board.

I lager

Produktbeskrivning

Letar du efter det där lilla extra för att få din nästa fest att glittra lite mer? Vi har precis vad du behöver! Våra konfettiballonger är perfekta för alla som vill göra ett intryck och skapa en oförglömlig upplevelse för sina gäster.


Produktdetaljer:
Antal: 6-pack
Mått: 30 cm
Färg: Ballongerna är ofärgade, transparenta (konfetti Rose Guld och Guld).
Material: Latex
Tema: Årsdag, Födelsedag, Möhippa, Nyår
Produkttyp:
Tänk på att du behöver skapa en statisk reaktion för att konfettin ska fästa runt om inne i ballongen, till exempel genom att gnugga dem mot ett tyg. OBS! Konfettin kan lämna permanenta fläckar om den kommer i kontakt med vatten eller fukt!


Satsen består av 6 stycken genomskinliga ballonger med ett stänk av fest i form av metallic konfetti i rose guld och guld. Blandningen av de två färgerna inuti ballongerna ger en fantastisk effekt oavsett om du anordnar en chill middag hemma med kompisarna eller slår på stort för ett barnkalas eller en babyshower.

Det bästa? Du slipper krångla med att fylla ballongerna med konfettin! Ballongerna kommer färdigfyllda med konfetti och allt du behöver göra är att blåsa upp dem med luft eller helium.

Tänk dig ballongerna sväva i taket och reflektera ljuset från festbelysningen – snacka om wow-faktor!

Våra konfettiballonger är superenkla att använda och en absolut klassiker för att skapa en festlig atmosfär. De passar lika bra för en romantisk middag som en storslagen nyårshappening eller som en överraskning för en vän som precis fyllt år. De är det där lilla extra som gör din fest till något speciellt och kommer garanterat bli en hit bland dina vänner.

Så, oavsett om du planerar en stor sommarfest, en mysig midsommarlunch eller vill arrangera en spännande Halloween-bjudning, är våra konfettiballonger den perfekta dekorationen. Släpp loss konfettiballongerna och låt festen börja!

FESTLIGA KONFETTIBALLONGER FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Konfettiballonger för att höja feststämningen, stajla bröllopet, nyårsfestern eller födelsedagen med konfettifyllda ballonger. Blås upp ballongerna och häng upp i festsalen. 

ELEGANTA ROSE GULD OCH GULD KONFETTI BALLONGER - Produkten är ett 6-pack genomskinliga latexballonger med rose guld och guld konfetti. Ballonger med konfetti passar en elegant fest

BALLONGER FÖR ALLA EVENEMANG - Ballonger som passar för olika evenemang som årsdagar, födelsedagar och nyårsfiranden. Ballonger är en suverän dekoration på festen

FÄRDIGFYLLDA MED KONFETTI - För att konfettin ska fästa runt om i ballongen tänk på att skapa en statisk reaktion genom att ex. gnugga ballongen mot ett tyg.

ELEGANTA KONFETTIBALLONGER - Ballongerna kommer färdigfyllda med konfetti och kan blåsas upp med luft eller helium. Enkelt men elegant