Ballonger med Guldfärgad Konfetti 6-pack

41,00 kr

Letar du efter något som verkligen tar ditt kalas till nästa nivå? Vi snackar om de här supercoola transparenta ballongerna som kommer med ett stänk guldglitterkonfetti inuti. Tänk dig scenen: du har fixat hela stället snyggt och så – bam! – slänger du in dessa ballonger med konfetti i guld. Det lyfter stämningen direkt. De är perfekt mixade och matchade, så de är ready to go oavsett vad du firar, om det så är en födelsedag, studenten, nyår eller varför inte bara en epic fredagskväll? Sätt enkelt i en dos helium, eller blås upp dem själv (bra träning för lungorna, right?) och se konfettin ta plats i ballongen och skapa en riktigt festlig vibe. När festen är över kan du låta konfettin regna över vinnaren i kvällens dansbattle, eller varför inte över födelsedagsbarnet?

I lager

Produktbeskrivning

Om du planerar en fest eller vill piffa upp en tillställning har vi precis rätt grej för dig – dessa konfettiballonger är som magi på ett snöre. I varje förpackning får du sex stycken ballonger fyllda med gnistrande guldfärgad konfetti som kommer ta din dekoration till en ny nivå.


Produktdetaljer:
Antal: 6 Styck
Mått: 30 cm
Färg: Guld
Material: Naturgummi (ballonger)
Tema: Födelsedag, Möhippa, Nyår
Produkttyp: Latexballonger
Biologiskt nedbrytbara ballonger


Tänk dig det – ballongerna är som små festliga highlights som svävar omkring och fångar ljuset med sin guldglänsande konfetti inuti. De är gjorda av naturgummilatex och mäter fräscha 30 cm när de är uppblåsta, en perfekt storlek för att skapa ett intryck utan att bli för påträngande.

Inte bara är dessa ballonger ett enkelt sätt att lägga till lite extra glans och glamour till din fest – de är också superenkla att använda. Blås upp dem med luft eller helium (om du vill ha dem svävande), skaka till dem så konfettin fördelar sig jämnt och voilà, du har skapat en festmiljö som alla kommer att prata om!

Oavsett om det är till en födelsedagsfest, ett barnkalas eller nyårsmiddagen, kommer dessa konfettiballonger i guld göra stor skillnad. De är universella – passar till alla sorters högtider eller firanden där du vill sprida lite extra glädje.

Så, varför inte vara festfixaren som alla kommer ihåg? Gör din nästa fest till något utöver det vanliga med dessa lysande guldfärgade konfettiballonger!

GÖR VARJE FEST OFÖRGLÖMLIG MED KONFETTIBALLONGER - Konfettiballonger för att piffa upp tillställningar och fester. Gör varje födelsedag oförglömlig!

SEX BALLONGER MED GULDFÄRGAD KONFETTI - Förpackningen innehåller sex ballonger med guldfärgad konfetti

GULDIGA KONFETTIBALLONGER FÖR FESTLIGHETER - 6 stycken ballonger fyllda med guldfärgad konfetti, 30 cm, naturgummi, biologiskt nedbrytbara. Går att använda till nästan varje festlighet.

GLITTRANDE GULDKONFETTI SKAPAR ELEGANS - Ballongerna fångar ljuset med sin guldglänsande konfetti, guldfärg passar en elegant fest.

FESTLIGA BALLONGER FÖR ALLA TILLFÄLLEN - Enkla att använda och passar till olika högtider. Dekorera rummet med dessa ballonger.