Previous
Next

Ballonger Blå, Röd och Gul 24-pack

64,00 kr

Gör din fest magisk med Ballonger Blå, Röd och Gul!

Skapa en sprakande atmosfär med dessa färgglada ballonger. Med en 24-pack av blåa, röda och gula ballonger får du en perfekt mix för att göra din fest oförglömlig.

Färgglada och miljövänliga

Njut av färgglädjen utan att påverka miljön. Våra ballonger är 100% biologiskt nedbrytbara, så du kan festa med gott samvete.

Kreativa dekorationer

Skapa fantastiska ballonggirlanger och bågar med dessa ballonger i en mix av blått, rött och gult. Ge din fest en extra touch av kreativitet och få alla att wow:a över dina dekorationer.

Lätt att använda

Inga krångliga instruktioner här! Med detta 24-pack av ballonger är det superenkelt att skapa vackra dekorationer till din fest. Bara fyll dem med luft, helium eller kanske till och med vatten?

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Blå, Röd och Gul 24-pack är den perfekta lösningen för dina festdekorationer. Dessa röda, gula och blå ballonger är färgglada och passar perfekt för en superhjälte-tema fest. Med detta 24-pack av ballonger kan du skapa en utstickande och festlig stämning som kommer att imponera på dina gäster.

Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: c:a 30 cm.
Färg: 8 blå, 8 röda och 8 gula.
Material: Latex, naturgummi
Tema: Födelsedag, kalas, cirkustema
Produkttyp: Latexballonger
100% Biologiskt nedbrytbara.


Dessa ballonger är perfekta för att skapa vackra ballonggirlanger och bågar. Du kan enkelt göra unika ballongdekorationer som kommer att se fantastiska ut på din fest. Ballongerna är lätta att använda och du kan fylla dem med luft, helium eller till och med vatten för att skapa olika effekter.

Med dessa ballonger kan du skapa en festlig och spännande atmosfär. De är perfekta för alla typer av fester, inklusive födelsedagar, karnevaler och superhjälte-tema fester. Dessa ballonger kommer att vara en imponerande och unik detalj på din fest.

Beställ dina Ballonger Blå, Röd och Gul 24-pack idag och skapa en festupplevelse som kommer att vara svår att glömma. Dessa ballonger är prisvärda, eleganta och tillförlitliga. Du kommer inte bli besviken på deras kvalitet och utseende. Beställ nu och få en färgglad och rolig fest!

Skapa en färgglad och festlig atmosfär med dessa blåa, röda och gula ballonger. 8 blå, 8 röda och 8 gula. 100% Biologiskt nedbrytbara.
Iögonfallande och Stämningshöjande: Gör din fest till en minnesvärd händelse med dessa färgglada ballonger.
Ballonggirlang och Båge: Skapa vackra ballonggirlanger och bågar med hjälp av dessa ballonger i en snygg mix av gult rött och blått.
Enkla att använda: Med detta 24-pack av ballonger är det enkelt att skapa dekorationer till din fest.
Kan fyllas med luft, helium eller vatten: Använd dessa ballonger på olika sätt och skapa en unik festupplevelse.