Previous
Next

Ballonger Silver Chrome Latex - 24-pack

145,00 kr

Galet fina heliumballonger med kromeffekt i silver, som blir toppenfina ihop med andra färger i en ballongdekoration

I lager

Produktbeskrivning

Ballonger Silver Chrome Latex - 24-pack. Gör din fest extra speciell med dessa fantastiska Silver Chrome Latex Ballonger. Tillverkade av naturligt latexmaterial av hög kvalitet, dessa ballonger är både hållbara och pålitliga. Fyll dem med luft eller helium för att skapa en fantastisk festdekoration till födelsedagsfester, examensceremonier, babyshower, bröllop och mycket mer.


Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Silver
Material: Latex
Tema: Bröllop, födelsedag, nyår
Produkttyp: Ballonger chrome
Biologiskt nedbrytbara


Den metalliska silverfärgen ger en elegant och glamorös touch till din festmiljö. Dessa ballonger är inte bara vackra, de är också säkra och giftfria. Du kan vara säker på att de är tillverkade med omsorg och uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Med 24 ballonger i varje förpackning har du tillräckligt med material för att skapa imponerande ballonggirlander och dekorationer. Dessa ballonger är enkla att använda och passar perfekt för både inomhus- och utomhusevenemang.

Låt din fest glänsa med dessa silverkromballonger. Deras glänsande och eleganta utseende kommer att fånga allas uppmärksamhet och skapa en festlig och härlig atmosfär. Oavsett om det är en modern och trendig fest eller en mer klassisk och elegant tillställning, är dessa ballonger ett perfekt val.

Välj dessa silver krom ballonger för att göra din fest minnesvärd och rolig. Deras premiumkvalitet och imponerande utseende kommer säkert att imponera på dina gäster. Dessutom är de prisvärda och bekväma att använda. Beställ dina ballonger idag och låt festen börja!


SILVERBALLONGER MED CHROME-EFFEKT: Tillverkade av naturligt latexmaterial för en hållbar och pålitlig användning.
PERFEKT FÖR ALLA TILLFÄLLEN: Fylls enkelt med luft eller helium och passar perfekt till födelsedagsfester, examensceremonier, babyshower, bröllop och mycket mer.
METALLIC SILVER KROM SPEGELEFFEKT: Ger en elegant och glamorös touch till din festdekoration. Trevlig dekoration. Premium kvalitet
SÄKER OCH GIFTFRI NATURLIG LATEX: Tillverkade av högkvalitativt och icke-giftigt latexmaterial för att säkerställa en trygg användning.
STORPACK, INNEHÅLLER 24 BALLONGER: Innehåller tillräckligt med ballonger för att skapa vackra ballongarrangemang och dekorationer.