Ballonger Blandade Färger 25-pack - Regnbågsballonger för Födelsedagsfest, Festballonger, Ballonger i Olika Färger

64,00 kr

Ballonger i blandade färger är självklart på alla födelsedagar, studenten, examen, midsommar årsdagar, milstolpar eller andra festliga event.

I lager

Produktbeskrivning

Skapa en festlig atmosfär med våra ballonger i olika färger - 25-pack! Dessa ljusa och färgglada ballonger kommer att bli en perfekt dekoration för din födelsedagsfest, babyshower, bröllop eller vilken annan festlig händelse som helst. Tillverkade av högkvalitativ naturlig latex är dessa ballonger hållbara och läckagebeständiga.

Produktdetaljer:     
25-pack. 
Material: Latex. 
Färg: Blandade osorterade färger. 
Storlek: 30 cm (12"). 
100% Biologiskt nedbrytbara. 
Heliumkvalitet  
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium). 

Dessa ballonger är otroligt mångsidiga och kan fyllas med antingen luft eller helium. Du kan enkelt skapa en vacker båge eller dekorera rummet med svävande ballonger för att skapa en festlig atmosfär. Deras ljusa färger dem till en perfekt dekoration oavsett tema eller färgscheman.

Dessa festballonger är inte bara dekorativa, de är också roliga och underhållande. De ger en livlig och festlig touch till alla evenemang och skapar en magisk atmosfär. Låt dig inspireras av deras färgstarka och glada utseende och skapa en minnesvärd festupplevelse för dig och dina gäster.

Våra ballonger i olika färger - 25-pack är inte bara högkvalitativa och hållbara, de är också enkla att använda. De kommer att bli det perfekta festtillbehöret för att skapa en festlig och förtrollande atmosfär. Köp dem idag och låt din fest bli en riktig succé!

Hållbara ballonger: Våra högkvalitativa ballonger är tillverkade av naturlig latex och är hållbara samt läckagebeständiga, vilket gör dem perfekta för alla typer av fester och evenemang.
Färgstarka regnbågsballonger för födelsedagsfester: Skapa en festlig och livlig atmosfär med våra färgglada ballonger i olika nyanser av regnbågens färger. Perfekt för födelsedagsfiranden och andra speciella tillfällen.
Mångsidiga festdekorationer: Dessa mångsidiga ballonger är perfekta för alla typer av fester, inklusive babyshower, bröllop och födelsedagsfester. Skapa en festklar och rolig atmosfär med dessa dekorativa ballonger.
Enkla att fylla med luft eller helium: Våra ballonger kan fyllas med både luft och helium, vilket ger dig flexibilitet när det gäller festdekorationer och skapande av ballongbågar eller ballongbuketter.
Festliga dekorativa tillbehör - Förvandla din festmiljö till något magiskt och jublande med dessa festliga och charmiga ballonger.