Ballonger Rosa, Guld och Pärlemorvit

64,00 kr

Få festen att gå upp i färgglada ballonger med våra fantastiska festdekorationer. Våra högkvalitativa ballonger är perfekta för bröllop, möhippor eller tjejfester och adderar en extra touch av glädje till varje tillfälle. Enkla att blåsa upp och dekorera med, dessa tåliga och vackra ballonger kommer att hålla hela kvällen. Oavsett om det är en födelsedagsfest, kalas, bjudning eller någon annan festlig tillställning, våra ballonger är det perfekta valet för att göra festen minnesvärd. Våra ballonger finns i en mängd olika färger och är garanterat festsäkra. Oavsett om det är en jubileum, årsdag, studentexamen, skolavslutning, nyårsfest eller bal, så kommer våra ballonger att lyfta fram festligheterna och sprida glädje. Skapa en festlig atmosfär och sprid glädje med våra vackra ballonger!

I lager

Produktbeskrivning

Få din fest att sticka ut med vårt 24-pack med rosa, ljusrosa, guld och pärlemorvita latexballonger. Denna vackra och romantiska färgkombination skapar en lyxig atmosfär för din fest eller tillställning.


Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: 6 Rosa, 6 Ljusrosa, 6 Guld och 6 Pärlemorvit
Material: Latex
Tema: Födelsedag, möhippa, förlovning
Produkttyp: Klassiska ballonger
Biologiskt nedbrytbara


Ballongerna är av proffskvalitet och kan fyllas med både luft och helium. Varje ballong blir cirka 30 cm i diameter och de levereras i ett praktiskt 24-pack.

Oavsett om det är födelsedagskalas, bröllop, jubileum eller någon annan festlig tillställning, kommer dessa ballonger att ge den perfekta touchen. Deras tåliga kvalitet säkerställer att de håller sig uppblåsta under hela evenemanget.

Gör din fest extra speciell med dessa vackra ballonger som garanterat kommer att bli ett minnesvärt inslag.

LYXIGA BALLONGER I VACKRA FÄRGER: 24-pack med rosa, ljusrosa, guld och pärlemorvita latexballonger skapar en lyxig och romantisk atmosfär för festen eller tillställningen.

BIOLOGISKT NEDBRYTBARA, FÖR LUFT OCH HELIUM: Ballongerna är av proffskvalitet, biologiskt nedbrytbara och kan fyllas med både luft och helium.

TÅLIGA BALLONGER FÖR FESTLIGA TILLSTÄLLNINGAR: Tåliga ballonger som håller sig uppblåsta under hela evenemanget, perfekta för födelsedagskalas, bröllop, jubileum eller andra festliga tillställningar.

BALLONGER 30 CM, 24-PACK Varje ballong blir cirka 30 cm och levereras i ett praktiskt 24-pack.

VACKRA BALLONGER FÖR MINNESVÄRD FEST: Dessa vackra ballonger ger den perfekta touchen och kommer garanterat att bli ett minnesvärt inslag på festen.