Ballonger mix 24-pack Röd/svart

64,00 kr
4.5/5

Dessa ballonger har ett vackert utseende. De är perfekta för bröllop, födelsedagar och alla andra festliga tillfällen.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Röda och Svarta Ballonger för Festdekorationer och Temafester
Fira speciella tillfällen som jubileum, födelsedagar och bachelorette fester med dessa röda och svarta ballonger. Tillverkade av naturlatex är de säkra och giftfria att använda. Du kan välja att fylla dem med luft eller helium och enkelt blåsa upp dem med hjälp av en pump. Dessa ballonger är lämpliga för alla typer av festdekorationer, inklusive temafester, bröllop och andra festliga tillfällen.


Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Röd svart
Material: Naturlig latex
Tema: Halloween födelsedag
Produkttyp: Ballonger


Med sin mångsidighet kan du enkelt mixa och matcha dessa ballonger med andra färger för att skapa unika dekorationer. De är perfekta för att skapa ballonggirlander, bågar och andra festdekorationer. Dessa ballonger är av hög kvalitet, vilket gör dem hållbara och eleganta. De kommer garanterat att fånga uppmärksamheten och skapa en minnesvärd atmosfär på ditt evenemang.

Låt festen bli fantastisk med dessa röda och svarta ballonger! Skapa en festlig, livlig och trendig atmosfär med hjälp av dessa ballonger. Deras djärva och lekfulla färger kommer att imponera och charma dina gäster. Dessa ballonger är verkligen en fantastisk dekoration som kommer att göra din fest unik och minnesvärd. Beställ ditt 24-pack med röda och svarta ballonger idag och skapa en spektakulär fest!Röda och svarta ballonger i en praktisk 24-pack för att göra dina festdekorationer extra speciella och festliga. Stora, hållbara ballonger med fin lyster!
Perfekta för alla tillfällen, från jubileum och födelsedagar till svensexor och möhippor, dessa ballonger är mångsidiga och kan användas i olika temafester och evenemang.
Tillverkade av naturlatex för att garantera hög kvalitet och säkerhet, utan giftiga ämnen som kan skada miljön eller din hälsa. Passar perfekt på alla typer av kalas och fester.
Lätt att blåsa upp med en pump, vilket sparar tid och energi för att du ska kunna njuta av dina festförberedelser. Förgyll festlokalen med de här snygga ballongerna 
Skapa en unik och minnesvärd festupplevelse genom att blanda och matcha dessa röda och svarta ballonger med andra färger och dekorationer för att skapa en livlig och iögonfallande atmosfär.