Ballonger Latex Gul Svart 24-Pack

64,00 kr
4.5/5

Våra gula och svarta ballonger är tillverkade av latex av högsta kvalitet, vilket garanterar hållbarhet och styrka.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Våra Gula och Svarta Ballonger - Ballong Gul Svart är den perfekta dekorationen för din nästa fest! Dessa ballonger är tillverkade av premiumkvalitetslatex och är både hållbara och starka. Med sin långvariga flytkraft kommer de att hålla sig i luften under hela festen och sprida glädje och feststämning.

Produktspecifikationer
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Gul, Svart
Material: Latex
Tema & tillfälle: Fest, födelsedag
Produkttyp: Ballonger
100% Biologiskt nedbrytbart naturgummi 


Dessa ballonger har en mångsidig användning och passar perfekt för olika tillfällen som bröllopsfester, födelsedagsfester och festivaltillfällen. Den kombinerade färgsättningen av gult och svart gör dem till en ögonfångare och ger en festlig atmosfär.

Våra Gula Svarta Ballonger - Ballong Gul Svart är även lätta att använda. De är enkla att blåsa upp och knyta, vilket sparar tid och energi under förberedelserna inför festen. Dessutom kommer vår storpack att räcka till att skapa imponerande ballongarrangemang och dekorera stora fester.

Våra ballonger är tillverkade av miljövänligt material och är återanvändbara. De är även luxuösa, glittrande och livliga, vilket gör dem till en fantastisk dekoration som fångar uppmärksamheten och sprider glädje. Skapa en spektakulär och underbar fest med våra Gula och Svarta Ballonger - Ballong Gul Svart!Festliga färger: Den kombinerade färgsättningen av gult och svart gör dessa ballonger till en ögonfångare på varje tillställning.
Långvarig flytkraft: Dessa ballonger kommer att flyta under lång tid och hålla sig i luften under hela festen. Skapa festen som sent kommer att glömmas. 
Storpack: Vår förpackning innehåller tillräckligt med ballonger för att skapa imponerande ballongarrangemang och dekorera stora fester.
Mångsidig användning: Perfekta för olika tillfällen som bröllopsfester, födelsedagsfester och festivaltillfällen. Vilket rum som helst blir ett coolt festparadis
Lätt att använda: Våra ballonger är enkla att blåsa upp och knyta, vilket sparar tid och energi. Färgglada ballonger gör allting mycket roligare.