Ballonger Silver & Ljusrosa Metallic - Premium Latexmaterial för Söta, Trendiga och Lyxiga Evenemang

41,00 kr
4.5/5

Ballonger 12-pack blandade i silver och ljusrosa ger lite extra stil och klass för festen, bröllopet, diskot, födelsedagskalaset eller annat festligt tillfälle! Ballongerna går att blåsa upp med luft eller helium.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Ballonger Silver & Ljusrosa Metallic är det perfekta valet för att ge ditt evenemang en extra touch av glamour, trendighet och lyx. Tillverkade av premium latexmaterial, dessa ballonger kommer garanterat att vara en hit och ge ett fantastiskt utseende till din fest.


Dessa rosa och silver ballonger är perfekta för alla evenemang, från födelsedagar till möhippor och bröllop. Den metalliska finishen ger en elegant och glamorös touch till festdekorationerna. De är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial, vilket gör att de håller sig uppblåsta längre och ser fantastiska ut under hela evenemanget.
 

Produktdetaljer:
Antal: 12-pack
Mått: 30 cm
Färg: Ljusrosa, silver
Material: Latex, naturgummi
Tema: Bröllop, födelsedag, möhippa
Produkttyp: Latexballonger
100% Biologiskt nedbrytbara.
Går bra att fylla med luft eller helium (Vill du att de skall flyga krävs helium).
 

Ballongerna är snygga och söta och kommer att vara en charmig detalj på din fest. De har en trendig design som gör dem till ett speciellt tillskott till dina festdekorationer. Dessa ballonger kommer att ge en förtrollande och lockande känsla till din fest, och kommer garanterat att få dina gäster att le och känna sig glada.
 

Så oavsett om du planerar en födelsedagsfest, en möhippa eller ett bröllop, kommer dessa Silver & Ljusrosa Metallic ballonger att vara det perfekta tillskottet till din fest. De är söt, trendig, elegant och kommer garanterat att göra din fest till en minnesvärd och fängslande upplevelse. Beställ dina ballonger idag och låt festen börja!

Dessa Silver & Ljusrosa Metallic Ballonger kommer att vara en succé på alla evenemang
 

Premiumkvalitet: Tillverkade av högkvalitativt latexmaterial för att hålla sig uppblåsta längre
Perfekt komplement: Passar perfekt som dekoration till födelsedagar och möhippor
Trendig design: De metalliska färgerna ger en elegant och glamorös touch till festdekorationerna
Söt och Charmig: Lägg till en förtrollande touch till din fest med dessa söta ballonger

Kärleksballonger, Födelsedagsballonger Snyggt Ballonger Party Dekorationer Pink Dekoration Kärlek Bachelorette Ballong Festdekorationer Söt Super Rolig Bubbelgum Fab Förtrollande Förtjusande Livlig bedårande