Ballonger Guld, Vit och Rosa 24-pack

64,00 kr

Skapa en festlig atmosfär med hjälp av våra vackra ballonger! Våra ballonger är gjorda av högkvalitativt material och passar perfekt för alla tillfällen. Sätt en romantisk touch på ditt bröllop med dessa ballonger, eller använd dem för att dekorera dukningen och skapa en elegant atmosfär. Våra ballonger är också perfekta för kalas, oavsett om det är ett barnkalas eller en vuxenfest. Skapa vackra ballongbuketter eller ballongbågar för att imponera på dina gäster. Använd våra ballonger för att dekorera dessertbordet på din studentfest, examensfest, konfirmation eller födelsedag. De är också perfekta för att sätta stämningen på alla typer av fester, som grillparty, nyårsfirande, jul, nationaldag och Halloween.

I lager

Produktbeskrivning

24-pack med ballonger i perfekt matchande färger! Denna förpackning innehåller 8 guld, 8 vita och 8 rosa ballonger som kommer att bli pricken över i:et på din fest eller tillställning.

Produktspecifikationer
Antal i förpackningen: 24 st.
Färg: 8 Guld, 8 Vita och 8 Rosa
Material: Naturgummilatex
Mått: 30 cm
100% Biologiskt nedbrytbara.
Heliumkvalitet


Våra ballonger är tillverkade av naturgummilatex av hög kvalitet och har en diameter på 30 cm. De är 100% biologiskt nedbrytbara, vilket gör dem miljövänliga och hållbara.

Dessa ballonger är perfekta för att fyllas med luft eller helium. Om du vill att ballongerna ska flyga och sväva i luften, behöver du fylla dem med helium. De är i heliumkvalitet och kan hålla sig svävande under en lång tid.

Med dessa rosa, runda ballonger kan du skapa vackra ballongbuketter, ballongbågar eller dekorera dessertbordet på ditt bröllop, kalas, student- eller examensceremoni, konfirmation, romantisk middag, födelsedagsfest, grillparty, jul- eller nyårsfirande, nationaldag eller Halloweenfest.

Så addera det lilla extra till din festdekorering med våra fina ballonger i vibrerande färger. Beställ din 24-pack idag och skapa en minnesvärd fest!

BRA FÖR ROMANTISKA TILLFÄLLEN: Skapa en fantastisk atmosfär med guld, vita och rosa ballonger för alla tillfällen.

PERFEKT MATCHADE FÄRGER: 24-pack med ballonger i perfekt matchande färger (8 guld, 8 vita, 8 rosa).

BIOLOGISKT NEDBRYTBAR LATEX: Tillverkade av högkvalitativ naturgummilatex och är 100% biologiskt nedbrytbara.

ANVÄND MED LUFT ELLER HELIUM: Kan fyllas med luft eller helium och är i heliumkvalitet för att sväva i luften under lång tid.

FÖR ALLA TILLFÄLLEN: Perfekta för att skapa vackra ballongbuketter, ballongbågar eller dekorera på bröllop, kalas, student- eller examensceremonier, födelsedagsfester, grillpartyn, jul- eller nyårsfiranden, nationaldagar eller Halloweenfester.