Previous
Next

LED-ballonger - Ljusballonger för Alla hjärtans dag, Födelsedag och Bröllopsdekorationer

76,00 kr

LED-Ballonger lyser i mörkret med hjälp av en liten LED-lampa som sitter inuti ballongen. Här i en vacker skimrande siverfärg perfekt till festen.

I lager

Produktbeskrivning

LED-ballonger är den perfekta dekorationen för alla tillfällen, oavsett om det är födelsedagsfest, bröllopsceremoni eller Alla hjärtans dag. Dessa latexballonger är utrustade med LED-lampor som lyser upp i mörkret och skapar en förtrollande atmosfär. Med sin långa standbytid kan du vara säker på att dessa ballonger kommer att lysa upp hela evenemanget.
 

Produktdetaljer:    
5-pack.
Material: Latex, inuti ballongerna sitter en led-lampa som lyser.
Färg: Silver.
Storlek: 26 cm (10 tum).
Lystid är c:a 20 timmar.
Heliumkvalitet.
Genom att trycka på knappen på spetsen av ballongerna tänds LED-lampan som lyser cirka 20 timmar.
 

Dessa LED-ballonger kan fyllas med antingen helium eller vanlig luft, vilket ger dig möjlighet att använda dem på olika sätt. Oavsett om du väljer att fylla dem med helium för att låta dem sväva eller blåsa upp dem med luft för att skapa en imponerande ballongbåge, kommer dessa ballonger att vara en fantastisk tillägg till din dekor.
 

Dessa ballonger är inte bara vackra, de är också hållbara och pålitliga.
Tillverkade av högkvalitativt material är de stödjande för både luft och helium. De är lätta att använda och kommer inte att spricka eller läcka lätt. Du kan vara säker på att dessa ballonger kommer att hålla sig i perfekt skick under hela evenemanget.
 

Med sin lysande och levande belysning kommer dessa LED-ballonger att skapa en magisk och minnesvärd atmosfär. Deras strålande ljus kommer att få dina gäster att bli förbluffade och skapa en underbar stämning. 
 

Lys upp dina speciella tillfällen med dessa underbara LED-ballonger! Deras strålande ljus skapar en magisk stämning och lämnar ett oförglömligt intryck på bröllop, fester och födelsedagar.
 

Våra LED-ljusballonger är både vackra och hållbara. De är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial som gör dem stabila och pålitliga, så du kan vara säker på att de håller länge
 

Med en lång standbytid kan du njuta av dessa lysande ballonger hela kvällen. De lyser i mörkret och sprider en förtrollande glöd över varje festlig miljö.
 

Våra ballonglampor är enkla att använda och kan fyllas med både helium och vanlig luft. Du behöver inte längre oroa dig för komplicerade dekorationslösningar - dessa LED-ballonger är idealiska för alla tillfällen.
 

Skapa en minnesvärd och förtrollande atmosfär på ditt nästa evenemang med dessa lysande LED-ballonger.
 

Led-ljusballonger Latexballonger Alla Hjärtans Dag Födelsedag Bröllopsdekor Helium Luft Rund Lång Standbytid Stabil Hållbar Stöd Luft Helium Lätt Att Använda Idealisk Olika Tillfällen Gatsby fester Nyårsafton Studentskivan Födelsedagen