LOL Kalaspaket Festtema Dekorationer till Barnkalas Födelsedag

294,00 kr
4.5/5
LOL Kalaspaket Festtema. När du skall bjuda ditt barn och dess vänner på ett riktigt lyckat barnkalas eller födelsedagskalas. Allt i ett paket, smidigt!
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Är det dags för barnkalas?  Älskar ditt barn LOL Surprise? Då är det de här kalasdekorationerna du behöver!

Ett kalaspaket med tema LOL Surprise, bestående av papperstallrikar, duk, servetter, folieballong och en trevlig pappersgirlang som skriver ut texten Happy Birthday. Lämpligt för åtta personer.

Paketet innehåller:
8 Papptallrikar, Ø 23 cm.
1 Bordsduk i plast, 120 x 180 cm.
1 Pappgirlang Happy Birthday, 2 meter.
20 Pappersservetter.
1 Folieballong LOL, 46 cm


Innehåller Officiellt licensierade produkter

Detta blir ett perfekt tema för nästa barnkalas. Kalasset för 8 personer med roligt tema för barnkalaset! Bjud in till kalas med LOL-tema. Med detta kalaskit kan du ordna en festlig temadukning.När du skall bjuda ditt barn och dess vänner på ett riktigt lyckat barnkalas eller födelsedagskalas.

Dekorationer med motiv av de söta LOL-figurerna! När du skall bjuda ditt barn och dess vänner på ett riktigt lyckat barnkalas eller födelsedagskalas.
Här får du det du behöver från L.O.L Surprise till nästa barnkalas! Barnet och alla gäster kommer att stortrivas i sällskap av LOL-figurerna.

Allt i rosa, rosa och ännu mer rosa! Precis rätt. Här hittar du kalasprodukter till ett L.O.L. Surprise kalas. Perfekt för LOL temakalaset när födelsedagsbarnet bara har LOL saker på önskelistan.

Fira ditt barnkalas med tema LOL Surprise. Här får du det du behöver från L.O.L Surprise till nästa barnkalas! Barnet och alla gäster kommer att stortrivas i sällskap av LOL-figurerna.

Kalaspaket som är perfekt för ett LOL-kalas. Lockar fram skratt och glädje hos alla som vill ha ett roligt och mysigt kalas. LOL surprise är väldigt populära bland alla unga och deras föräldrar.