Previous
Next

Slips Röd Glittrande - För Julfesten

87,00 kr

Sååå, vet du när du ska gå på nåt party, dansa loss på discon eller bara behöver lite extra bling? Då är Glitterslips din nya bästa kompis! Du behöver inte ens oroa dig för krångliga slipsknutar – den här godingen kommer med ett elastiskt band som gör att du blir välklädd på nolltid. Med sin glittriga röda design ger Glitterslips dig den där extra wow-faktorn i din outfit. Den är helt perfekt för nyårsfirandet, julpartyt, födelsedagskalaset eller vilken fest som helst där du vill lysa upp som en stjärna. Så, skippa de vanliga slipsarna och låt Glitterslips addera lite extra glans till dina festligheter – förvandla varje tillställning till en fashionabel fest!

I lager

Produktbeskrivning

Behöver du lite extra glans i garderoben? Denna glittrande röda slips kommer definitivt att få dig att sticka ut från mängden! Perfekt för alla tillfällen där du vill se stilig ut utan att behöva kämpa med att knyta en traditionell slips.


Produktdetaljer:
Antal: 1 styck
Mått: 45 cm
Färg: Röd
Material: Polyester, plast
Tema: Födelsedag, Nyår Jul
Produkttyp: Slips
Storlek: One size vuxen


Med det elastiska bandet är det enkelt att bara fästa den runt halsen och du är redo att glänsa! Ta din outfit till nästa nivå med denna stiliga och enkla lösning.

Passar perfekt för en julfest, nyårsfirande eller vilken jubileumsfest som helst! Glöm trasslet med att knyta en slips - denna slips är redo att göra dig glamorös på nolltid.

Så oavsett om du ska dansa på discon, fira jul eller bara vill sprida lite glitterglädje på din nästa fest, är denna glittrande röda slips ett skarpt val för att få dig att sticka ut med stil!

GLITTRANDE RÖD SLIPS FÖR FESTLIGA TILLFÄLLEN: Glittrande röd slips perfekt för jul, nyår, studenten, melodifestivalen

ENKEL ATT FÄSTA MED RESÅRBAND: Enkel att fästa med resårband, mäter 45 cm, Slipp besväret med att knyta slipsen.

GLÄNSANDE ACCESSOARER FÖR OUTFITEN: Tillför extra glans till din outfit utan att behöva knyta traditionell slips

FÖR ALLA FESTLIGA TILLFÄLLEN: Passar för julfester, nyårsfirande och jubileumsfester, kort sagt alla möjliga tillfällen.

GLAMORÖS LOOK OCH GLITTERGLÄDJE: Skapar en glamorös look och sprider glitterglädje, får dig aatt sticka ut på festen.