Previous
Next

Fluga Glitter Guld Nyår Student

63,00 kr

Fånga allas uppmärksamhet med vår glittrande guldiga fluga, perfekt för festliga tillfällen som nyår eller studentfiranden. Med sitt elastiska band är den enkel att justera och bär den med glädje och stolthet! Vår superglittriga fluga ger din outfit en touch av lyx och är ett perfekt komplement till din festklädsel. Oavsett om det är en maskerad eller en härlig fest, kommer denna fluga med sitt glittrande guld att göra dig till festens mittpunkt.

I lager

Produktbeskrivning

Fånga uppmärksamheten och skapa extra glamour på nyårsfirandet, firmapartyn, julfester eller varför inte pigga upp en tråkig kontorsdag med vår Glitterfluga Guld.


Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 12 cm
Färg: Guld
Material: Polyester
Tema & tillfälle: Fest, nyår student
Produkttyp: Fluga glitter


Den tråkigaste kostymen eller den enklaste skjortan kan förvandlas med en elegant och glittrande fluga. Glitterflugan är färdigknuten och enkel att sätta på plats med det elastiska bandet runt halsen.

Glitterfluga Guld är tillverkad av ett guldglittrande material som inte fäller av sig. Fäst flugan med det justerbara elastiska bandet som håller den bekvämt på plats runt halsen.

Oavsett om det är Nyår, disco, kalas, fest, studentfesten, examen, maskerad, halloween, party, pride eller någon annan tillställning, kommer vår Glitterfluga Guld att lägga till en extra touch av glamour. Passar perfekt för temafester, födelsedagar, jul, bröllop, Hollywood-fester, James Bond-fester, schlagerfest och många fler tillfällen.

Låt Glitterfluga Guld vara din accessoar för att glänsa och skapa extra glamour till din outfit.


EN GLITTRIG GULDFLUGA PASSAR TILL ALLT: Glittrande fluga, accessoar för olika tillfällen som nyår, disco, kalas, fest, studentfesten, examen, maskerad och halloween

ETT ELEGANT SÄTT ATT FRAMHÄVA DIN LOOK: Glitterfluga Guld kan förvandla en tråkig kostym eller skjorta med sin eleganta och glittrande design.

FÄRDIGKNUTEN, SLIPP ATT KNYTA FLUGAN: Tillverkad av ett guldglittrande material som inte fäller av sig och enkelt att sätta på plats med det justerbara elastiska bandet.

FÖR ATT GÖRA LIVET LITE MER FESTLIGT: Passar perfekt för temafester, födelsedagar, jul, bröllop, Hollywood-fester, James Bond-fester, schlagerfest och fler tillfällen.

GÖR GARANTERAT ALLA GLADA OCH PÅ FESTHUMÖR: Glitterfluga Guld är en accessoar som ger extra glamour till din outfit och fångar uppmärksamheten vid olika tillfällen.