Previous
Next

Silverglittrig Festfluga - Fluga Glitter

63,00 kr

Fluga Glitter Silver. Perfekt för alla som gillar att ha kul med sina kläder! Oavsett om du klär upp dig för fest eller en vanlig dag.0

I lager

Produktbeskrivning

Gör entrén till festen oförglömlig med denna häftiga och glittrande silverfärgade fluga! Vår fluga med glitter är den perfekta accessoaren för alla festliga tillfällen, oavsett om det är maskerad, kostymfest eller nyårsfirande.


Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 12 cm
Färg: Silver
Material: Polyester
Tema & tillfälle: Fest, nyår, student, disco
Produkttyp: Fluga glitter


Med en färdigknuten design och ett bekvämt resårband runt halsen, är denna fluga enkel att använda och ger dig en stilfull och sofistikerad look på nolltid. Den är tillverkad av polyestermaterial och är 12 cm lång, vilket gör den till den perfekta storleken för att dra uppmärksamhet till din outfit.

Vårt glitterfluga är inte bara en detalj, den är ett statement! Det glittrande silverfärgade materialet kommer definitivt att få dig att sticka ut från mängden och bli festens mittpunkt. Den är också perfekt att ge som present till en vän eller familjemedlem som älskar att sätta extra glans på sina outfits.

Oavsett om du ska gå på en stor nyårsfest, ett roligt maskeradkalas eller bara vill ha en glittrig detalj till din festoutfit, kommer vår silverfärgade glitterfluga att ge dig den extra wow-faktorn du söker. Missa inte chansen att bli festens mest lysande stjärna - beställ din fluga idag och gå in med stil!
GLÄNS LITE EXTRA PÅ FESTEN: Varför inte glänsa lite extra på nyårsfirandet med en häftig och glittrande silverfärgad fluga

PERFEKT ACCESSOAR TILL DIN OUTFIT: För festliga tillfällen som maskerader, studenten eller nyårsfirandet

LÄTTANVÄND OCH STILFULL: Enkel att använda med färdigknuten design och bekvämt resårband

TILLVERKAD AV POLYESTER, BRA STORLEK: Tillverkad av högkvalitativt polyestermaterial, 12 cm lång för att dra uppmärksamhet till din outfit

GÖR DIG OFÖRGLÖMLIG: Ger dig en stilfull och sofistikerad look, gör entrén till festen oförglömlig, Perfekt för alla maskerader eller kostymfester!