Ballonger 100 Pack Student Midsommar

237,00 kr
4.5/5
Gör din nästa fest oförglömlig med vårt 100-pack festliga latexballonger, perfekta för studentfesten, midsommarfirandet eller valborgsmässoafton.
Dessa högkvalitativa ballonger, tillverkade av naturgummi, är inte bara ett miljövänligt val tack vare sin biologiska nedbrytbarhet, utan också ett säkert sätt att addera färg och glädje till din tillställning.
Med en jämn fördelning av 50 gula och 50 blå ballonger kommer ditt evenemang att lysa upp med värme och festlighet.
Dessa 30 cm stora ballonger är designade för att imponera och skapa en minnesvärd atmosfär.
Låt dessa ballonger bli hjärtat i din dekoration för allt från födelsedagar till nationaldagsfiranden och se glädjen de sprider till dina gäster.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Gör redo för en fest att minnas! Liva upp din studentfest, midsommar eller valborgsmässoafton med vårt 100-pack festliga latexballonger. Våra kvalitetsballonger är tillverkade av naturgummi och helt biologiskt nedbrytbara, vilket betyder att du kan fira stort samtidigt som du tänker på miljön.


Produktspecifikationer
Antal: 100 -pack
Mått: 30 cm
Färg: 50 gula, 50 blå
Material: Naturgummilatex
Tema & tillfälle: Student, midsommar, födelsedag, nationaldag
Produkttyp: Ballonger
100% Biologiskt nedbrytbara.


Med ett paket fyllt av 50 vackert gula och 50 blå ballonger kommer du garanterat att sätta en härlig ton på din tillställning. De är perfekta för att dekorera trädgården till midsommar, eller för att addera extra glädje till studentmottagningen eller valborgsbrasan. Och varför inte överraska din familj med en explosion av färger på nästa födelsedagskalas?

Dessa ballonger på 30 cm är gjorda för att imponera. Ditt 100-pack är redo att blåsas upp och sprida glädje vart din fest än tar vägen. För en extra piffig detalj kan du kombinera dem med ljusslingor eller band för att skapa en riktigt minnesvärd atmosfär.100-PACK LATEXBALLONGER FÖR OFÖRGLÖMLIGA FESTER - 100-pack festliga latexballonger för studentfest, midsommar eller valborgsmässoafton

100% NEDBRYTBARA BALLONGER FÖR MILJÖN - Tillverkade av naturgummi och är 100% biologiskt nedbrytbara för miljövänliga firanden

50 GULA OCH 50 BLÅ BALLONGER, 30 CM - Innehåller 50 gula och 50 blå ballonger, varje ballong är 30 cm i mått

FESTLIGA BALLONGER FÖR ALLA TILLFÄLLEN! - Lämpliga för olika teman och tillfällen som student, midsommar, födelsedag och nationaldag

SKAPA FESTLIG ATMOSFÄR MED DEKORATIONER - Kan kombineras med andra dekorationer för att skapa en festlig atmosfär