Flagga Student Midsommarafton Gul & Blå

99,00 kr
Upplev det släta, lätta tyget i denna svenska flagga och dess livfulla färger. Flaggan är ätt att bära med dig vart du än går.

I lager

Produktbeskrivning

Gör din midsommarafton, skolavslutning, student, fotbollsmatch, festival eller konsert ännu mer speciell med den Svenska flaggan. Ja, du hör ju själv det är ett måste att ha en Svenska flagga.
Den här flaggan har lagom tjocklek på tyget, snygg rörelse/flow, och är väldigt lätt att vika ihop och lägga i väskan eller jackfickan.

Fira din nationella stolthet med denna exceptionella svenska flagga. Med sina vackra färger och eleganta design kommer den att skapa en unik atmosfär oavsett var du befinner dig.

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 150 x 90 cm
Färg: Gul & blå
Material: Polyester
Tema & tillfälle: Student, midsommarafton
Produkttyp: Flagga
Har 2 öljetter för att lätt kunna hängas uppFlagga som passar perfekt på Sveriges nationaldag. Höjer den festliga stämningen. Passar fint till studentfirandet och midsommar festen. Hjälper dig att göra din dag minnesvärd.

Till studenten, midsommar eller nationaldagen. En svensk flagga för alla tänkbara tillfällen och högtider. En riktig klassiker. Skapa en rolig och minnesvärd fest!

Håll den i handen, spring med den på utspringet. Den svenska flaggan är närmast ett måste vid firandet av olika högtider. Gör dig redo för fest.

Två öljetter gör den lätt att hänga upp på fasaden. En fasadflagga som fästs på utsidan av huset är effektiv när du vill signalera att ni firar något speciellt, som exempelvis studenten.

Heja fram Sverige med en snygg flagga i tyg. Ett fantastiskt sätt att supporta och stötta våra duktiga svenska idrottare genom att visa hur stolta vi är över deras sportsliga insatser.