Midsommarafton Studenten Flagga

99,00 kr
4.5/5
Har du tänkt på hur du enkelt kan ta med lite extra pepp och gemenskap till familjens alla sammankomster? Spana in vår svenska flagga – den är liksom en high-five i tygform, redo att förgylla vilket tillfälle som helst.
Den är inte bara en färgklick på midsommarstången eller det perfekta tillbehöret när dina kids skuttar ut i friheten på skolavslutningen. Nej, den här flaggan är också som en lagkamrat på fotbollsmatchen när Sverige spelar och du vill visa din support.
Den vajar stolt i vindarna när vi samlas i TV-soffan, varje gång dina hjältar sätter bollen i nät eller det är dags för en ishockeymatch och hela rummet fylls av spänning och förväntan. Men den svenska flaggan representerar så mycket mer. Den är en påminnelse om vårt arv och vår kultur, en symbol för demokrati och frihet.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Sugen på en riktig stämningshöjare till familjens alla högtider och festligheter? Kolla in denna svenska flagga – den perfekta prylen för att sprida glädje och sammanhållning.


Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 150 x 90 cm
Färg: Gul & blå
Material: Polyester
Tema & tillfälle: Student, midsommarafton, födelsedag
Produkttyp: Flagga

Har 2 öljetter för att lätt kunna hängas upp


Tänk att vifta med flaggan under Midsommarafton när ni dansar runt stången, eller att visa upp den när barnen sjunger in sommarlovet.

Studentfirande? Absolut! Heja fram Sverige under VM i fotboll? Givetvis! Det bästa med vår flagga är att den inte bara är en symbol för nationaldagen, utan den kan förena människor vid alla sorts tillfällen.

Vår flagga har hög kvalitet, är tillverkad i slitstarkt material och har starka färger som står emot både regn och solsken. Så den behåller sin skönhet år efter år.

Varför inte ta med den på fotbollsmatchen eller när du vill stötta dina favoriter under olika sportevenemang? Att ha den svenska flaggan är ett utmärkt sätt att visa stolthet och nära till ditt hjärta vid internationella tävlingar.

Dessutom kan flaggan agera dekorativ inredningsartikel under speciella dagar. Eller varför inte bära flaggan under Valborg för att välkomna våren och ljusare tider? 


FIRA MED SVENSKA FLAGGAN! - Svenska flaggan är en stämningshöjare för högtider och festligheter som studenten, examen, nationaldagen eller som supporterflagga

SVERIGEFLAGGA I GUL OCH BLÅ POLYESTER - Mått på 150 x 90 cm, gjord i gul och blå polyester. Heja fram Sverige med en snygg flagga i tyg.

FÖR STUDENTEN, MIDSOMMAR OCH FÖDELSEDAGAR - Användbar till studenten, midsommar, födelsedagar och som inredningsartikel

PERFEKT FÖR UPPHÄNGNING PÅ FASADEN - Utrustad med 2 öljetter för enkel upphängning

VÄDERBESTÄNDIGA OCH HÅLLBARA MATERIAL - Tålig mot väder och vind, behåller färg och kvalitet över tid