Midsommar Paket Dukning Dekorationer Pynt till Midsommarfesten

409,00 kr
4.5/5
Somriga och fina dekorationer till midsommarfesten som ser till att du kan dekorera med en massa pynt som passar för en riktigt klassisk midsommarafton.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Här får du allt du behöver i ett paket för att pynta och duka på rätt sätt till midsommarfesten, smidigt och festligt.
Midsommar - Den ljuvaste tiden på året. Firas traditionellt med matjessill, potatis, jordgubbar och de rätta dekorationerna.

Produktdetaljer:
8 Papperstallrikar Ø 18 cm.
8 Pappersmuggar
16 Kaffeservetter 25 x 25 cm (fullt utvikta).
10 Latexballonger (5 gula och 5 blå) 30 cm.
2 Hjärtformade folieballonger (1 gul och 1 blå) 46 cm.
2 Vimpelgirlanger, längd 3 meter vimplar 10 x15 cm
1 Bordsflagga Svenska flaggan. Höjd 38 cm, flagga 20 x 10 cm.

För en riktigt klassisk Svensk midsommar

För en komplett, somrig och rolig midsommarfest. Till ett midsommarfirande precis som det är tänkt att vara. Skapar en underbar känsla till midsommarfesten. Gör dig redo för fest.

Massor av Midsommar dekorationer, allt i ett paket. Här är detaljerna som höjer högtidsstämningen till max! Midsommardukning, pynt och tillbehör. Höjer den festliga stämningen.

Somriga och fina dekorationer till midsommarfesten som ser till att du kan dekorera med en massa pynt som passar för en riktigt klassisk midsommarafton. Skapa en rolig och minnesvärd fest!

När du ska anordna en midsommarfest behövs detta. Papperstallrikar, muggar och servetter underlättar på kalaset, ballonger och vimplar skapar stämningen. Gör varje midsommar oförglömlig!

Till ett midsommarfirande precis som det är tänkt att vara. Midsommar och dekorationer i gult och blått hör den Svenska sommaren till. Ger festen rätt känsla snabbt och enkelt.