Ballonger Guld Silver Svart

64,00 kr
4.5/5

Latexballonger i guld silver och svart. Bra kvalitet, går lika bra att fylla med luft som med helium.

Färg
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Fira speciella tillfällen på ett glittrande och festligt sätt med våra Ballonger Guld Silver Svart. Dessa vackra ballonger är tillverkade av högkvalitativt och hållbart latexmaterial, som garanterar att de är säkra att använda och samtidigt är giftfria. Med sin unika kombination av guld, silver och svarta färger är dessa ballonger perfekta för att dekorera födelsedagsfester, bröllop, studentfester och mycket mer.

Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: Guld silver svart
Material: Naturlig latex
Tema: Nyår födelsedag
Produkttyp: Ballonger
Förpackning, välj mellan:
24-pack blandad (8 guld, 8 silver och 8 svarta).
24-pack Guld
24-pack Silver
24-pack Svart


Våra Ballonger Guld Silver Svart är inte bara vackra utan också mångsidiga. Du kan använda dem för att dekorera barnkalas och barnrum, eller för att skapa en festlig atmosfär vid speciella tillfällen som examen och dop. Fäst ballongerna i taket för att skapa en färgglad och livlig dekoration, eller använd dem med helium för att låta dem sväva i luften och ge ditt evenemang en extra touch av glamour.

Dessa ballonger är inte bara vackra och roliga, de är också pålitliga och hållbara. Med sin höga kvalitet och naturliga material kommer de att hålla sig fina och glittrande under hela evenemanget. De är även en prisvärd dekoration, som ger en exklusiv känsla till ditt evenemang utan att spräcka budgeten.

Oavsett om det är ett barnkalas, bröllop eller bara en festlig tillställning, kommer våra Ballonger Guld Silver Svart att göra ditt evenemang minnesvärt och glädjefyllt. Med deras vackra, glittrande och moderna utseende kommer de att fånga allas uppmärksamhet och skapa en magisk atmosfär. Beställ dina Ballonger Guld Silver Svart idag och upplev en festlig dekoration som är både charmig och spektakulär.Skapa en glittrande och minnesvärd atmosfär med dessa vackra guld, silver och svarta ballonger - perfekt för att fira nyårsafton och andra festliga tillfällen. - Guld, silver och svarta ballonger ger en elegant och glamorös touch till alla evenemang.
Tillverkade av högkvalitativt latex, dessa ballonger är hållbara och giftfria, vilket gör dem säkra att använda för både barn och vuxna. - Du kan vara trygg i vetskapen om att våra ballonger är tillverkade av högkvalitativt och säkert material.
Oavsett om det är en födelsedag, studenten eller ett bröllop, är våra guldballonger, silverballonger och svarta ballonger det idealiska valet för att skapa en ögonblickligt fängslande och glädjefylld festmiljö.
Med sin mångsidighet passar dessa ballonger perfekt för alla tillfällen - från födelsedagsfest och bröllop till studentfirande och barnkalas. - Oavsett vilken typ av evenemang du planerar, kommer våra ballonger att vara den perfekta dekorationen.
Gör varje tillfälle magiskt med våra glittrande och eleganta ballonger i guld, silver och svart - perfekta för födelsedagsfest, bröllop och andra festliga tillfällen.