Takballonger - Ballonger för Taket, Babyshower Nyår Silver Svart 1 Set

109,00 kr

Tänk dig att du kliver in i ett rum och ser dussintals ballonger svävande i taket, skapandes en festlig och magisk atmosfär. Det är precis vad takballonger gör för din fest eller event.

Det är som ett enkelt sätt att lyfta stämningen utan att behöva lägga ner massor av tid eller pengar på dekoration. De skapar en omedelbar wow-effekt när dina gäster anländer och sätter igång festkänslan direkt.

Dessutom är de inte bara till för att se bra ut. De kan också fungera som en interaktiv del av din fest. Gästerna kan leka med dem och ta coola foton under dem. Att sätta upp dem är superlätt. Du köper bara ballongerna, fyller dem med luft och sätter fast dem i taket med medföljande limprickar.

Så vad väntar du på? Ge din festlokal lite extra kärlek och gör ditt nästa party oförglömligt! 

I lager

Produktbeskrivning

Med vår fantastiska takballongsats kan du enkelt skapa en minnesvärd och elegant inredning utan att använda helium! Det är den perfekta lösningen för babyshower, födelsedagsfester och andra speciella tillfällen. Våra smidiga takballonger ger en subtil och stilfull touch till ditt tak – du kommer verkligen imponera på gästerna!

Detta ballongkit innehåller allt du behöver och det kan inte vara enklare att använda. Blås upp ballongerna med luft och fäst dem med glue dots (du kan också använda helium, ingår EJ), så har du fått ballonger i taket.


Paketet innehåller:
20 Latexballonger
40 Meter Ballongsnöre
48 Glue dots

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Mått: Ballonger 30 cm
Färg: Silver Svart
Tema & tillfälle: Nyår, bröllop, födelsedag
Produkttyp: Ballongkit

Takballonger är verkligen något alldeles extra när det kommer till att skapa en festlig atmosfär! Deras färgglada utseende och svävande egenskaper kan verkligen sätta stämningen på högsta nivå. Det spelar ingen roll om det är en födelsedagsfest, bröllop eller företagsevent - inget evenemang blir komplett utan dessa glädjespridare. Så låt oss blåsa upp takballongerna och låta festen börja på riktigt! Ta fram din inre festprisse och låt dessa fantastiska ballonger sprida glädje och skapa oförglömliga minnen. Kom igen, vi vet alla att du vill!

En ballonghimmel får verkligen festlokalen att bli helt fantastisk. Det är så enkelt och snabbt att fästa ballonger i taket, och resultatet kommer garanterat att imponera på alla. Du kommer definitivt få beröm för din kreativa touch! Dina gäster kommer bli överväldigade av den coola atmosfären.

Åh, det här är verkligen en fantastisk idé! Att skapa en ballonghimmel för din fest kommer verkligen att ge en extra touch av magi och glädje till festlokalen. Det bästa är att det är så otroligt enkelt och snabbt att fästa ballongerna i taket, vilket gör det till ett perfekt sätt att dekorera på. Din fest kommer definitivt bli oförglömlig med denna underbara ballonghimmel!

Med vår takballongsats kan du enkelt dekorera taket utan helium - en fantastisk och smidig lösning för att skapa en minnesvärd och elegant inredning. - Perfekt för babyshower, födelsedagsfester och andra speciella tillfällen,.
Skapa en enastående feststämning med dessa takballonger - de är enkla att använda och ger en magisk och glädjefylld atmosfär till ditt evenemang. Perfekt för fester, kalas och bröllop, dessa takballonger blir en festlig och förtrollande dekoration
Ge ett effektfullt intryck med en ballonghimmel. Med vår ballongtaksats kan du enkelt och snabbt hänga upp ballonger i taket. dessa takballonger ger en subtil och stilfull touch till taket.
Skapa en ögonblicksbild över taket med dessa vackra takballonger - de är i en fantastisk silverfärg som kommer att fånga allas uppmärksamhet och skapa en spektakulär effekt.
Får din fest att se att bli en riktig fest. Dekorera din fest med detta lättanvända ballongset. Ballongtakset den perfekta dekoration för din fest.