Previous
Next

Dekorationspaket Nyårsafton Nyår 2023

299,00 kr
Nyårsafton är den perfekta tiden att tillbringa med familj och vänner, fira alla fantastiska ögonblick under det gångna året och se fram emot allt som väntar.
I lager

Produktbeskrivning

Det blir ett nytt år, se till att börja det rätt! Planera, dekorera och arrangera din nyårsfest med coola och snygga dekorationer.

Det bästa sättet att börja det nya året är att ha en nyårsfest. Slösa inte tid med att jaga runt efter sista minuten-dekorationer det du behöver hittar du i detta paket med nyårsdekorationer! Fyll på med dekorationer som gör din fest spektakulär!
Takballonger, sifferballonger och glittergardin i ett paket

Paketet innehåller:
Sifferballonger 2023 silver. Storlek: c:a 41 cm 
20 Latexballonger. Storlek 30 cm
40 Meter Ballongsnöre
48 Glue dots
Glitterdraperi Storlek: 100 x 240 cm. Material: Folie

Skål! Vi hoppas alla på ett bättre nytt år. Gör det mesta av nyårsfesten med glittergardin, nummerballonger och  ballonger i taket.

Fira starten på ett nytt år med våra dekorationer. Nyårsafton är den perfekta tiden att tillbringa med familj och vänner, fira alla fantastiska ögonblick under det gångna året och se fram emot allt som väntar.

Dekorera din nyårsfest som ett proffs samtidigt som du sparar tid och pengar genom att köpa dessa nyårssaker tillsammans på ett ställe.

För att göra det nya året till ett oförglömligt år. Nyårsfesten är en händelse som du bör njuta fullt ut med dina vänner, familj och nära och kära i ditt liv.

Spara tid genom att köpa nyårssaker i ett paket. Sätt på din favoritmusik, njut av en utsökt måltid och bjud in gäster. För att skåla för det nya året. Vad väntar du på?

Nyår Nyårsfest Nyårsmeny Nyårsmiddag Nyårspaket Nyårs Nyårsfirande Ballonger Ballong Ballongerna Heliumballonger Sifferballonger Sifferballong Ballongbukett Siffror Dekorationer Helium Folieballong Kalas Party Silver Nyårsdukning