Sifferballonger 2024 Guld Folieballonger

99,00 kr
4.5/5

Ska du ha fest och vill att allt skiner lika mycket som din framtid? Då har jag perfekta grejen för dig – de här guldiga folieballongerna är inte bara ballonger, utan rena partyboosters!

Oavsett om det är nyår, studenten, födelsedagskalas eller något annat du vill fira, kommer dessa ballonger att ta din festdekor till nästa nivå.

Föreställ dig hur guldglansen lyser upp rummet och sätter stämningen direkt när dina gäster kommer in. Och vet du vad det bästa är?

Du behöver inte hålla på med någon komplicerad montering, för ballongerna kommer med öglor så du kan enkelt hänga upp dem var som helst. Fyll dem med luft eller helium, och se siffrorna spegla ljuset och dina festögonblick.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Skapa en minnesvärd och glittrande fest med våra fantastiska sifferballonger i guld! Dessa eleganta ballonger är perfekta för att fira olika tillfällen som studenten eller det nya året.


Produktspecifikationer
Antal: 1 set (2+0+2+4)
Mått: 41 cm
Färg: Guld
Material: Folie
Tema & tillfälle: Student, Nyår
Produkttyp: Sifferballonger
Ballongerna är tillverkade i folie och skall fyllas med luft


Varje set innehåller 4 sifferballonger på 41 cm som bildar 2024, vilket gör dem till en perfekt storlek för att skapa en iögonfallande dekoration. Ballongernas glänsande guldfärg kommer definitivt att få dem att lysa upp rummet och bli en trevlig samtalspunkt bland dina gäster.

Våra folieballonger är tillverkade av högkvalitativt foliematerial och är designade för att fyllas med luft. Det gör dem både lätta att använda och ekonomiska då du inte behöver köpa helium. Du kan enkelt hänga upp ballongerna med hjälp av de medföljande öglorna och placera dem på väggar, i taket eller var du än vill för att skapa den perfekta feststämningen.

Utöver att de är perfekta för studenten eller nyåret, kan våra nummerballonger också användas för andra tillfällen som födelsedagar, examensfester eller bara för att piffa upp vilket kalas som helst. Dessa mångsidiga ballonger är verkligen ett snyggt tillskott till alla festdekorationer.

Vi strävar efter att erbjuda högsta kvalitet och tillförlitlighet i våra produkter, och våra folieballonger är inget undantag. Vi är stolta över att erbjuda dig en produkt som är både praktisk och hållbar, vilket gör att du kan njuta av en smidig och smärtfri dekorationsprocess.

Ge din fest en modern och festlig touch med våra glänsande och vackra folieballonger i guld. Beställ ditt set idag och låt festen börja!

4 NUMMERBALLONGER SOM BILDAR 2024: Sifferballonger i guld är perfekta för att skapa en minnesvärd och glittrande fest.

HÖGKVALITATIVA BALLONGER FÖR VANLIG LUFT: Ballongerna är tillverkade av högkvalitativt foliematerial och fylls med luft istället för helium.

SKAPAR EN IÖGONFALLANDE DEKORATION: Varje set innehåller 4 sifferballonger med en höjd på hela 41 cm, vilket gör dem till en iögonfallande dekoration.

GULDGLÄNSANDE FOLIEBALLONGER: Ballongernas glänsande guldiga färg kommer att lysa upp rummet och bli en trevlig samtalspunkt bland gästerna.

KAN ANVÄNDAS VID MÅNGA TILLFÄLLEN: Nummerballongerna kan användas för olika tillfällen som studenten, nyåret, födelsedagar och examensfester.