Silver Sifferballonger 2024 - 41 cm

99,00 kr
4.5/5

Sugen på att festa med stil när kalendern slår 2024? Då har vi precis det du behöver för att krydda till festen – våra silverglänsande folieballonger som skriker "2024"! De här ballongerna är perfekta för att sätta stämningen, oavsett om du räknar ner till nyåret, firar att du har klarat av ännu ett år på uni, eller ja, bara vill kicka igång året med en grym fest.

Dessa folieballonger är riktigt hållbara, så du behöver inte oroa dig för att de ska gå sönder mitt i festen. Plus, de är säkra och miljövänliga, vilket gör att du kan fira utan dåligt samvete. Det bästa är att du kan blåsa upp dem om och om igen – snacka om smart för plånboken och planeten!

Ballongerna är enkla att använda. Bara fyll dem med luft genom ett sugrör eller en handpump, knyt fast och voilà!

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Fira det kommande året 2024 med stil och elegans med våra Folieballonger Silver 2024! Detta fantastiska ballongset levereras med två stycken 2:or, en siffra 0 och en siffra 4 för att göra din fest extra speciell.

Produktdetaljer:  
Storlek: c:a 41 cm.
Förpackning: 4 st. ballonger (2+0+2+4).
Färg: Silver.
Material: Folie.
Självförslutande ventil.

Tillverkade av högkvalitativt folie och med en självförslutande ventil, är dessa ballonger både praktiska och hållbara. Med en storlek på cirka 41 cm blir de perfekt som dekoration för varje festlokal.

Med vår inkluderade rör, är det superenkelt att blåsa upp ballongerna med vanlig luft. Det bästa av allt är att de inte skall fyllas med helium, vilket är bra både för miljön och plånboken.

Våra Folieballonger Silver 2024 är inte bara fantastiska som nyårsdekorationer, de är också perfekta för att fira speciella tillfällen som firar året 2024. Oavsett om det är en födelsedag, examen eller jubileum, kommer dessa ballonger att göra din fest oförglömlig.

Så ge din fest en touch av elegans och glädje med våra Folieballonger Silver 2024. Var en hjälte och erövra festen med ett djärvt dekorationstillbehör som garanterat kommer att förvåna och överraska dina gäster. Beställ idag och upplev en spektakulär och fantastisk fest som du sent kommer att glömma!


PERFEKT SOM NYÅRSFESTDEKORATIONER 2024: Folieballonger silver 2024 är perfekta dekorationer för att fira in det kommande året med stil och elegans.

PAKETET INNEHÅLLER 4 FOLIEBALLONGER: Detta ballongset innehåller två stycken 2:or, en siffra 0 och en siffra 4.

HÖGKVALITATIVA BALLONGER I FOLIEMATERIAL: Ballongerna är tillverkade av högkvalitativ folie och har en självförslutande ventil.

BLÅSES UPP MED LUFT (EJ HELIUM): De är enkla att blåsa upp med vanlig luft och skall inte fyllas med helium.

PASSAR VID MÅNGA OLIKA TILLFÄLLEN: Folieballongerna är inte bara lämpliga som nyårsdekorationer, utan också för andra speciella tillfällen som firar året 2024.