Previous
Next

Oktoberfest Diadem med Rosett - Festligt Pannband i klassisk bayersk stil

76,00 kr

Oktoberfest Diadem med Rosett har diamant-rutigt mönster och oktoberfestens färger, blått och vitt, och ett snyggt ölmärke i mitten. Kan det bli bättre?

Sista produkten i lager

Produktbeskrivning

Välkommen till en Oktoberfest med stil och elegans iklädd vårt Oktoberfest Diadem med Rosett! Detta festliga pannband är perfekt för alla Oktoberfest-fester, temafester och maskerader. Med sitt vackra blåa diadem och den stora rosetten kommer du definitivt att sticka ut och väcka allas uppmärksamhet.
 

Produktdetaljer:
Antal: 1-pack
Mått: 26 x 27 cm
Färg: Blå, vit
Material: Diadem i plast, rosett i tyg.
Tema: Oktoberfest
Diademet är tillverkat i plast och polyester i en storlek som passar vuxna.
 

Detta diadem är tillverkat med högkvalitativa material och är bekvämt att bära hela kvällen. Dess klassiska bayerska färger ger en autentisk touch till din outfit och kompletterar alla kostymer perfekt. Oavsett om du ska fira på en ölfest, en baröppningsceremoni eller bara vill ha en rolig och festlig atmosfär på din fest, är detta diadem det perfekta valet.
 

Med sitt festliga och attraktiva utseende är detta diadem en riktig blickfångare. Dess elegant och charmiga design gör dig till festens mittpunkt och ger dig en unik och stilfull look. Det är också ett utmärkt val för tjejfester, trädgårdsfester och alla andra tillfällen där du vill vara i fokus och fånga allas uppmärksamhet.
 

Fira Oktoberfest med stil och förtrollande skönhet med vårt Oktoberfest Diadem med Rosett. Beställ ditt diadem idag och låt festligheterna börja!
 

Perfekt för Oktoberfest-temafester: Detta Oktoberfest-diadem med rosett är den perfekta accessoaren för att följa Bayriska traditioner och skapar en festlig atmosfär.
 

Kompletterar alla festliga kostymer: Med sin bayerska design och färgglada rosett kan detta diadem lätt kombineras med olika typer av kläder och passar perfekt till maskeradfester och temafester.
 

Väcker uppmärksamhet och ger en elegant touch: Med sin unika och förtjusande design kommer detta diadem definitivt att fånga allas uppmärksamhet och lägga till en touch av glamour till din outfit.
 

Högkvalitativt och bekvämt: Tillverkat av högkvalitativa material är detta diadem både hållbart och bekvämt att bära under långa festligheter, så att du kan njuta av Oktoberfest utan bekymmer.
 

Många användningsområden: Utöver Oktoberfest kan detta diadem också användas till andra festliga tillfällen som trädgårdsfester, tjejfester och evenemang med bayerskt tema.
 

Fest Partaj Högtid Festlighet Baluns Bankett Oktoberfest Glad Maskerad Temafest Dekoration Färgglada Kalasdekorationer Tjejfest Fest Trädgårdsfest Bayern Bayersk Bavarian Tysk Klassiska Bayerska Färger Tyrolerfest Tyrolerutklädnad Diadem