Oktoberfest Folieballong Ölsejdel 63 cm

59,00 kr
4.5/5

Härlig ballong i form av ett ölglas fylld med skummande öl, den kan ingen missa. . En svävande folieballong som pryder lokalen medan det skålas i glasen kan aldrig vara fel.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Skapa en underbar och minnesvärd atmosfär på din Oktoberfest-fest eller födelsedagsfest med den färgglada Oktoberfest Folieballongen Ölsejdel 63 cm. Denna ballong är perfekt för att skapa en autentisk Bayersk Tysk stämning. Den kan användas med både helium eller luft och är lätt att hänga upp inomhus eller utomhus.
 

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: 63 x 45 cm
Färg: Flerfärgad
Material: Folie
Tema & tillfälle: Oktoberfest
Produkttyp: Folieballong
Kan fyllas med både luft och helium (ingår ej). 
 

Med sina tydliga mönster och ljusa färger är denna ballong en imponerande och iögonfallande dekoration. Dess klassiska toner av vitt och blått passar perfekt till Oktoberfest-tema. Ballongen är tillverkad av slitstark folie och är både lätt och hållbar.
 

Denna färgglada ballong är lämplig för ölfestivaler och har en höjd på 63 cm. Den kommer att skapa en festlig och livlig atmosfär och kommer definitivt att imponera dina vänner. Bjud in dem till en rolig och annorlunda festupplevelse med denna fantastiska Oktoberfest Folieballong.
 

Så oavsett om du firar Oktoberfesten eller bara vill ha en unik och färgglad dekoration till ditt kalas, är denna Ölsejdel-ballong det perfekta valet. Den är lätt att använda, säker och långvarig. Skapa en stämningsfull och minnesvärd fest med denna underbara Oktoberfest Folieballong Ölsejdel 63 cm.
 

Cool ballong perfekt till årets Oktoberfest. Kan användas med helium eller luft för att skapa en imponerande och färgglad dekoration till din Oktoberfest-fest eller födelsedagsfest.
 

Lätt att hänga upp inomhus eller utomhus för att skapa en rolig och livlig atmosfär. Ballongen som hör till på en oktoberfest
 

Dekorera din Oktoberfest med ballonger. Tydliga mönster och ljusa färger gör denna ölsejdel-ballong till ett underhållande och iögonfallande tillbehör.
 

Om du vill du maxa känslan av en Oktoberfest. Passar perfekt till Oktoberfest-tema med sina klassiska toner av vitt och blått.
 

Denna ballong är tillverkad av slitstark folie och är både lätt och hållbar, vilket gör den till en pålitlig och långvarig dekoration.
 

Oktoberfest Duk Ölballong Tonerna Av Tvättäkta Kalas På Bakgården Och Ballonger Dina Vänner Öl Oktoberfest Tillvaron Bjud Vitt & Blått oktoberfest Blått Girlang Klassiska Oktoberfesten Folkfest Samt Texten Alternativt Helium Luft Kalas