Oktoberfest Ölfest Flagg -vimpelgirlang, Bayerska Flaggan, Oktoberfest Banderoll, Festtillbehör, Oktoberfest Dekorationer

64,00 kr

Oktoberfest Banner Festival Flaggirlang  full av ölfestivalkänsla, fångar allas blickar och får mycket uppmärksamhet. Prost! Välkommen på fest

I lager

Produktbeskrivning

Oktoberfest Ölfest Flagg -Vimpelgirlang är det perfekta tillbehöret för att dekorera din Oktoberfest fest. Med dess klassiska Oktoberfest element och ljusa färger kommer denna vimpelgirlang att göra din fest till en riktig hit.
 

Produktspecifikationer
Antal: 1 styck
Mått: längd 10 meter
Färg: Multifärg
Material: Plast
Tema & tillfälle: Oktoberfest
Produkttyp: Flaggor, banderoller, vimplar, tillbehör
Tryck på båda sidor
 

Denna bedårande vimpelgirlang kan enkelt hängas på väggar, bakgrunder, staket, dessertbord eller bord för att skapa en festlig atmosfär. Den färgglada bayerska flaggan ger en autentisk touch till din fest och kommer garanterat att imponera på dina gäster.
 

Vår Oktoberfest flagga banner är tillverkad av robust och hållbart material, vilket gör den tålig och långvarig. Den är också mycket mångsidig och enkel att använda. Du kan enkelt återanvända den år efter år för att skapa en minnesvärd Oktoberfest-upplevelse.
 

Denna vimpelgirlang är inte bara perfekt för Oktoberfest-fester, den kan också användas till andra festliga tillfällen. Dess ljusa färger och charmiga design gör den till en attraktiv dekoration för alla typer av evenemang.
 

Skapa en unik och minnesvärd Oktoberfest-upplevelse med Oktoberfest Ölfest Flagg -Vimpelgirlang. Dess festliga tema, charmiga design och högkvalitativa utförande kommer garanterat att göra din fest till en riktig hit. Beställ din vimpelgirlang idag och fira Oktoberfest i stil!

Oktoberfest flagga banner - Perfekt för att dekorera din Oktoberfest fest med dess klassiska element och ljusa färger.
 

Bedårande Oktoberfest dekoration - Denna vimpelgirlang kan enkelt hängas på väggar, bakgrunder, staket, dessertbord eller bord för att skapa en festlig atmosfär.
 

Bayerska flaggan - En festlig och färgstark banner som passar perfekt till din Oktoberfest-fest. Den är tillverkad av robust och hållbart material.
 

Oktoberfest festtillbehör - Denna ljusa och färgglada vimpelgirlang är ett måste för alla Oktoberfest-firare. Den är lätt att använda och kan återanvändas år efter år.
 

Bayersk banderoll - Skapa en unik och minnesvärd Oktoberfest-upplevelse med denna charmiga och attraktiva vimpelgirlang.
 

Kostymer Dekorationer Skjorta Kostym Tyska Outfit Väst Lederhosen Festartiklar Dekorationsfest Klänning Jubilerande Festlig Iögonfallande Attraktiv Hållbar Mångsidig Lätt Att Använda Festligt Tema Hög- Kvalitet Väldesignad Rolig Iögonfallande