Previous
Next

Oktoberfest Servetter 3-lags 20-pack - Tjocka Pappersservetter med Blått och Vitt Mönster

87,00 kr

Oktoberfest Servetter 20p. ger ditt bord en riktig bayersk touch. Perfekt för att torka upp oktoberfestens ölspill! Servetterna är tillverkade i 3-lager

I lager

Produktbeskrivning

Oktoberfest Servetter 3-lags 20-pack är det perfekta tillbehöret för att skapa den rätta atmosfären på din oktoberfest. Dessa pappersservetter är tillverkade av tjockt papper och har en blå och vit design med tydligt tryckta mönster. Med tillräckligt antal servetter i varje förpackning kan du vara säker på att alla gäster kommer att ha vad de behöver.
 

Produktdetaljer:
Antal: 20 st 3-lags servetter
Mått: 33 x 33 cm
Färg: Blå, vit
Material: Papper
Tema: Oktoberfest
Produkttyp: Pappersservetter
 

Dessa servetter är inte bara funktionella, de är också dekorativa och ger en touch av elegans till varje festbord. Med sitt oktoberfest-tema passar de perfekt för olika fester och sammankomster. Oavsett om du firar den tyska ölfestivalen eller bara bjuder in vänner och familj till en avkopplande kväll i vardagsrummet, kommer dessa servetter att vara en perfekt komplettering till din dukning.
 

Med sin höga kvalitet och tillförlitliga material är dessa servetter både tåliga och absorberande. De är också lätta att använda och kasta efter användning, vilket gör dem praktiska för engångsbruk. Dessutom är de miljövänliga och hållbara, vilket gör dem till ett bra val för de som vill minska sin klimatpåverkan.
 

Det blå och vita mönstret på dessa servetter är både attraktivt och charmigt, och kommer säkert att dra till sig uppmärksamhet från dina gäster. De är också perfekt dimensionerade för att passa alla dina behov och kan enkelt vikas till olika former och mönster för att skapa en unik dukning.
 

Sammanfattningsvis är Oktoberfest Servetter 3-lags 20-pack ett måste för alla som vill skapa en festlig och livlig atmosfär. Dessa servetter är tillförlitliga, praktiska och vackert utformade, vilket gör dem till det perfekta tillbehöret för alla tillfällen. Så varför inte skämma bort dig själv och dina gäster med dessa roliga servetter? Beställ ditt pack idag och njut av en kul och minnesvärd festupplevelse.
 

Skapa en autentisk atmosfär med dessa blå bavarian oktoberfest-servetter
Tillförlitlig kvalitet: Tjockt papper som är både tåligt och absorberande
Festliga och attraktiva: Ljusa och attraktiva färger som fångar uppmärksamheten
Perfekt för alla tillfällen: Lämplig för både vardagliga fester och sammankomster
Praktisk för engångsbruk: Enkla att använda och kasta efter användning

Oktoberfest Servetter Blå Bavarian Servetter Pappersservetter Bayernmönstrade Festliga Oktoberfesten Dukning Oktoberfest-färger Vit Blårutig Ein Prosit Den Tyska Ölfestivalen Hemma Vännerna Vardagsrum Tvålagers-servetter Motiv Tysk