Oktoberfest Papperstallrikar 10p.

87,00 kr
4.5/5

Papperstallrikar är praktiskt när man skall ha fest för många gäster.Dessa engångstallrikar är speciellt tänkta för Oktoberfest.

Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Oktoberfest Papperstallrikar 10-pack är den perfekta lösningen för dina Oktoberfest-firanden. Dessa tallrikar är både bekväma och generösa i storlek, vilket gör dem idealiska för att servera generösa portioner av dina favoriträtter. Med sina levande färger och festliga mönster kommer dessa papperstallrikar att sätta stämningen för festen.
 

Produktdetaljer:
Antal: 10-pack
Mått: 22,5 cm
Färg: Blå, vit
Material: Papper
Tema: Oktoberfest
Produkttyp: Papperstallrikar
 

Dessa papperstallrikar är inte bara bekväma, de är också säkerställda för att ge dig den komfort du behöver under ditt Oktoberfest-firande. Du kan enkelt dekorera ditt bord med dessa tallrikar och skapa en festlig atmosfär.
 

Med motiv i bavariansk stil och blåvita rutor passar dessa papperstallrikar perfekt för Oktoberfest-temafester. Den livliga och festliga designen kommer att lägga till en extra touch av glädje till ditt kalas.
 

Oktoberfest Papperstallrikar 10-pack är tillverkade av hållbara och miljövänliga material. De är lätta att använda och kan enkelt kasseras efter användning. Du behöver inte oroa dig för att diska eller förvara dem efter festen.
 

Dessa papperstallrikar är också mycket prisvärda och av hög kvalitet. De är praktiska och pålitliga, vilket gör dem till det perfekta valet för ditt Oktoberfest-kalas. Skapa en estetisk och modern dukning med dessa tallrikar och njut av en bekväm och festlig fest.
 

Med Oktoberfest Papperstallrikar 10-pack kan du njuta av dina favoriträtter på en bekväm och generös tallrikstorlek.
Levande färger och festliga mönster: De levande färgerna och festliga mönstren på dessa papperstallrikar kommer att sätta stämningen för Oktoberfest-firandet.
Säkerställ bekvämlighet och komfort: Dessa papperstallrikar är designade för att säkerställa bekvämlighet och komfort under dina festligheter.
Idealisk för Oktoberfest-firanden: Med motiv i bavariansk stil och blåvita rutor passar dessa papperstallrikar perfekt för Oktoberfest-temafester.
Livlig och festlig design: Den livliga och festliga designen på dessa papperstallrikar kommer att sätta färg på ditt Oktoberfest-kalas.

Oktoberfesttallrikar Pappersprodukter För Fest Oktoberfest Papperstallrikar Tallrikar För Fest Dekorera Dukning Glad Temafest Dekoration Fira Kalasdekorationer Kalas Tysk Bavarian Blå Vit Rutig Livlig Och Festlig Design Generös Mattallrikstorlek