Oktoberfest Tillbehörskit Tyrolerhatt Glasögon Förkläde

179,00 kr
4.5/5
Oktoberfest Outfit. Vill du klä ut dig lagom på Oktoberfesten? Då kommer du att gilla detta set innehållande ett litet förkläde, brillor, och en minihatt på diadem.
Snabba leveranser: 1-5 dagar med Postnord 
Trygga köp: Betala med Klarna 
Enhetsfrakt 49:-

Produktbeskrivning

Oktoberfest, då är det kul att ha på sig något extra, som detta kit innehållande ett litet förkläde, glasögon, och ett diadem med en minihatt i tyrolerstil.  

Snygga tillbehör att ha på Oktoberfest, annan ölfestival eller till en kul kväll på puben!

Set som innehåller:
1 st. Diadem med mini Tyrolerhatt
1 st. Glasögon med rutmönster i blått och vitt
1 st. Förkläde med rutmönster i blått och vitt

Produktspecifikationer
Antal: 1 set
Storlek: One Size Passar de flesta
Färg: Flerfärgad
Material: Polyester
Tema & tillfälle: OktoberfestOktober Ölfestival Tillbehör för kvinnor. Detta festkit innehåller ett förkläde, glasögon och tiara med hatt i färgerna blått och vitt med det klassiska traditionella Bayerska rutmönstret.
Perfekt för karneval, oktoberfest, temafester. Om du ska på en maskerad, karneval eller annan liknande fest, kommer denna uppsättning perfekt att komplettera den bayerska oktoberfestdräkten. Den består av ett förkläde, ett diadem med hatt och glasögon.
3-delat Oktoberfest-tillbehörset för kvinnor. Letar du efter en uppsättning tillbehör till nästa Oktoberfest? Då är detta set för kvinnor precis lagom. Innehåller ett förkläde, Tyrolerhatt på ett diadem och ett par glasögon i klassiskt blått och vitt.
Skall du och tjejerna på Oktoberfest eller ha en kul kväll i Oktoberfestens tecken? Då blir detta tillbehörskit med inkluderade Oktoberfestprylar det som kommer att lyfta kvällen!
Vill du klä ut dig lite lagom på Oktoberfesten? Då kommer du att gilla detta smidiga set innehållande ett litet förkläde, brillor, och en minihatt på diadem. Lagom och bra!