Ballonger mix 24-pack Grön, Gul och Orange

64,00 kr

Ooh, denna fantastiska förpackning med 24 latexballonger kommer verkligen att lysa upp alla tillfällen! Tänk dig hur vackert det kommer se ut med den härliga blandningen av grönt, gult och orange. Jubileumsfiranden, födelsedagar, sportevenemang - dessa ballonger kan göra vilket evenemang som helst mer levande och festligt. Ta din festlighet till nästa nivå och sprid glädje och färg med denna underbara förpackning!

I lager

Produktbeskrivning

Få festen att lysa upp med våra färgglada ballonger! Vårt 24-pack med ballonger är den perfekta dekorationen för alla festliga tillfällen. Oavsett om det är en födelsedag, nyår, jul, grillparty eller skolavslutning så är ballonger alltid ett självklart val.

Produktdetaljer:
Antal: 24-pack
Mått: 30 cm
Färg: 8 Grön, 8 Gul och 8 Orange
Material: Naturlig latex
Tema: Födelsedag, fest
Produkttyp: Ballonger
Går lika bra att fylla med luft som med helium (Vill du att ballongerna skall flyga krävs helium).


Dessa ballonger är tillverkade av högkvalitativt latexmaterial och har en diameter på 30 cm (12"). Med 8 gröna, 8 gula och 8 orangea ballonger i varje förpackning kommer du att ha gott om färger att mixa och matcha för att skapa den perfekta feststämningen.

Våra ballonger är 100% biologiskt nedbrytbara och är av heliumkvalitet. Du kan enkelt fylla dem med både luft och helium. Vill du att ballongerna ska flyga så rekommenderar vi helium, men de är lika vackra om de fylls med luft och hängs upp som dekoration.

Dessa ballonger är också perfekta för tema-fester, barnkalas och gender reveal party. Förvandla rummet till en färgexplosion och sprid glädje med hjälp av våra klassiska och färgglada ballonger.

Våra ballonger är otroligt mångsidiga och kan användas på många olika sätt.
Njut av en bekymmersfri fest med våra pålitliga ballonger. Skapa en festlig atmosfär på nolltid och imponera på dina gäster med en snygg och praktfull ballongbukett.

KLASSISKA BALLONGER FÖR ALLA FESTER: Ballonger är en populär dekoration för alla sorters fester och kalas

HÖGKVALITATIVA LATEXBALLONGER: Ballonger i heliumkvalitet som kan fyllas med både luft och helium för att skapa olika effekter

BIOLOGISKT NEDBRYTBARA BALLONGER: Dessa ballonger är tillverkade av det bästa råvarorna och är 100% biologiskt nedbrytbara.

BALLONGER, KLASSISK DEKORATION PÅ FESTEN: Ballongerna kan användas på olika sätt för att skapa en festlig atmosfär och imponera på gästerna.

MÅNGA DEKORATIONSMÖJLIGHETER: Ballongerna kan användas på olika sätt för att skapa en festlig atmosfär och imponera på gästerna.