Ballonger Latex Gul Orange Röd 24-Pack

64,00 kr
24 latexballonger i 3 olika färger är för de flesta tillräckligt många ballonger att dekorera med på födelsedagsfesten, nyårsafton, jul eller andra tillfällen.
I lager

Produktbeskrivning

Ballonger ger din fest den bästa atmosfären. Låt ditt event leva och andas med denna fantastiska kombination.

Detta ballongpaket med 24 ballonger i 3 olika färger är perfekt för alla tillfällen! Så om du letar efter en ny ballongkombination som kan sätta en lyxig atmosfär och vinnande känsla vid alla evenemang med nöje - är det här precis det du behöver.

Produktspecifikationer
Antal: 24-pack
Mått: 30 centimeter
Färg: Gul, orange, röd
Material: Naturlig latex
Tema & tillfälle: Födelsedag, fest
Produkttyp: Ballonger


Den perfekta ballongkombon för alla fester. Ett säkert kort är alltid ballonger då de passar perfekt vid fester för både barn och vuxna. Piffa upp ditt event med partyballonger!

Ballonger skapar den roliga och festliga miljön. Helt enkelt perfekt och dekorativt, passar lika bra på födelsedagskalaset som till möhippan! Gör din nästa fest till en hit med dessa ballonger!

Vill du göra ditt firande minnesvärt? Ballonger är perfekta att använda till alla tillställningar från barnkalas till företagsfester. Skapa en minnesvärd händelse för dig och dina nära och kära.

Får vilken fest som helst att sticka ut! Blås upp ballongerna som de är eller använd dem till en grym ballongbukett på din tillställning. Skaffa dessa fantastiska, högkvalitativa ballonger nu och gör din nästa fest fantastisk!

Fixa en fantastisk fest utan krångel! Det passar till allt och lyfter upp och ger en fräsch känsla när man kombinerar med andra färger. Var stolt över din fest, var stolt över de ballonger du väljer. 

Fest Kalas Partaj Jubileum Årsdag Högtid Festlighet Högtidlighet Bröllop Kalasdekorationer Dekorationer Kalasballonger Ballongbuketter Ballongbågar Dekorera Student Examen Konfirmation Födelsedag Party Grillparty Halloween.